Яким би був «ТІК» без Бронюка? Гурт влаштував власне ТІКобачення у новому новорічному кліпі

Яким би був «ТІК» без Бронюка? Гурт влаштував власне ТІКобачення у новому новорічному кліпі
  • У новому кліпі «ТІК» показали страшний сон Бронюка і «таємну мрію» продюсера Олега Збаращука.
  • Чим завершились зіркові кастинги і де насправді буде святкувати Новий рік Віктор Бронюк, читайте у нашому ексклюзиві!

«Нехай цей кліп стане магічним закликом повернення зими!»

Не встиг гурт «ТІК» презентувати свій новий кліп на пісню «Новий рік», як її одразу охрестили головним хітом цієї зими.

На відміну від багатьох сучасних артистів, які у своїх кліпах обмежуються традиційними танцями-зйомками у павільйонах, гурт «ТІК» своє нове відео вирішив перетворити на справжнє кіно.

З історією, інтригою, яка розкривається лише у фіналі, і навіть надмісією — наблизити прихід зими.

Відео дня

— Додому вже привезли ялинку, але встановлювати її не хочеться, бо настрій не те, що не новорічний, а — як перед 8 березня. Навіть у суботу, коли їхали зі Львова, на під’їзді до Золочіва стояли люди і тільки уявіть – посеред грудня продавали підсніжники! — розповідає Віктор Бронюк. — Тому, презентуючи новорічну пісню, ми хочемо, щоб вона стала магічним заклинанням! Щоб зима і сніг почули, що варто повертатися в Україну! Новий рік на носі!

«Бо жінка продюсера – артистка від Бога!»

Зйомки нового кліпу «ТІК» довірили давньому другу — режисеру Роману Веркуличу, який перетворив сюжет на справжню захоплюючу кіношну історію-пригоду.

— Вітя… Ну ми вже 20 років разом! Сотні концертів! Скільки вже років дружби! І вже Новий рік на носі. Треба щось "помінять"…

З таких неочікуваних слів продюсера «ТІК» Олега Збаращука розпочинається відео і одразу стартує кастинг-пошуки нового соліста або навіть солістки.

Темношкірий вокаліст, голомоза модниця, брутальний любитель тату, солодкий блондин і… зірка «Дизель Шоу», а за сумісництвом — дружина продюсера Яна Глущенко!

Кому з них найкраще вдається замінити Бронюка і чим закінчуються "великі зміни" у гурті — таємниця розкривається лише у фіналі. Дивіться!

— Чому вирішили саме так знімати кліп? Ходили до ворожки! Сказала: тільки так і не інакше, — жартує, презентуючи прем’єру Віктор Бронюк. — Насправді, звісно ж, своєю піснею ми хочемо подарувати людям порцію гумору і гарний святковий настрій. Адже попри всі події у країні, прийде 31-ше число, люди наготують купу страв і все одно будуть святкувати, дивитися телебачення, виступ гаранта. Хтось це буде робити в окопах, хтось — за столом, хтось — за кордоном по Інтернету. Новий рік — те свято, яке вже настільки глибоко в’їлося у нашу сутність, що без нього ніяк.

«У новорічну ніч будемо працювати»

За традицією багатьох останніх років, сам Віктор Бронюк із музикантами «ТІК» безпосередньо у новорічну ніч буде працювати.

— Співатимемо у Східниці. А святкувати з родинами будемо вже на Різдво. У мене батько — католик, тож особисто у мене в сім’ї свята розпочнуться вже 25 грудня. І нехай для усіх нас вони будуть сповненими добра та радості!




Читайте також:

Чи знали ви, що..? Невідомі факти про відомих вінничан

Дівчинка з енциклопедії – Катя Герасимчук – заспіває у проекті «Дует із зіркою»

«В Україні немає куди їхати»: що говорять відомі вінничани про переїзд до інших міст

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Кельбас

    За что он обозвал кондукторов ''д.илами,,?
  • Ols Kat

    тест
  • Винница

    вообще ох на цього бронюка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up