Всі наші в одному концерті. У Вінниці відбулася перша «Пісня року», яка стане традиційною

Всі наші в одному концерті. У Вінниці відбулася перша «Пісня року», яка стане традиційною
Співак Ігор Юрковський
  • У Будинку Офіцерів відбулася «Вінницька пісня року».
  • Вперше в історії відомі на всю країну музиканти та колективи, які є вихідцями з нашого регіону, виступили на одній сцені. 
  • Мета цього дійства — благодійність. Ми дізналися, скільки грошей зібрали і на що вони підуть. 

У Будинку офіцерів вперше за коронавірусний період був аншлаг. Всі вакциновані фанати естрадних зірок, що родом із Вінниччини, прийшли на головне шоу сезону — «Вінницьку пісню року».

Олександр Онофрійчук, Олександр Теренчук, Павло Пазюк
Співаки Павло Зібров та Дмитро Нікітін

У концерті взяли участь: Павло Зібров, Віктор Бронюк, Лесик і Карпо, Микола Янченко, Ігор Юрковський, Таня Денисюк, Діма Нікітін, INEZZ, Олександр Онофрійчук, Дует «Кохана, Коханий», Станіслав Городинський, Milliartband, Павло Пазюк, D.V.O-Є, ЧАКІР, Михайло Мода, Фанфари Купали, Дарина Красновецька, Вікторія Гнатюк. 

Ігор Юрковський
Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк
Співак Павло Зібров

— Це було масштабне шоу, — говорить співак Дмитро Нікітін. — Наш регіон славиться багатьма відомими виконавцями та музикантами. Але, ми ніколи не збиралися разом, на подібному заході, який би був присвячений саме вінничанам. Це було незабутньо, і для нас, артистів, і для глядачів у залі. 

Відео дня

Варто зазначити, що всі запрошені зірки співали по три-чотири своїх хіти. Організатором концерту року був шоумен Олександр Теренчук. Він зі своєю дружиною, дизайнером Світланою Теренчук вели захід.

Ведучі Олександр і Світлана Теренчук
Дизайнер Світлана Теренчук

— Це було хвилююче, але публіка тепло підтримала, — ділиться враженнями від  дебюту в якості ведучої Світлана Теренчук. — Взагалі вінничани дуже прискіпливі до нового, зірками естради і шоу їх не здивувати. Але як же було приємно, що глядачі у залі з захопленням приймали кожного артиста «Вінницької пісні року» — і відомих, і новачків.

Олександр Теренчук переконав, що «Вінницька пісня року» у нашому місті проводитиметься традиційно щороку в грудні.

— З 2019 року вінничани не були на концертах, тому для них і для артистів це був емоційний підйом, — розповів організатор Олександр Теренчук. — Всі виконавці віднеслися відповідально до проекту. Наприклад, Павло Зібров приїхав зі своїм балетом. Мета «Вінницької пісні року» — популяризація української пісні та талановитих виконавців зі «столиці Поділля». Зібрані кошти з концерту (52 тис. грн.) підуть на розвиток талановитої молоді, яка матиме змогу записати нові пісні та представляти Вінницю на різноманітних вокальних конкурсах. 

Співачка INEZZ
Співак Павло Пазюк
Юна вінницька зірка Даша Красновецька і ведучий та організатор проекту Олександр Теренчук

Після концерту  «Вінницька пісня року» всі учасники проекту поїхали на афтепаті в «Гостевію», де всіх присутніх своїми хітами розважав знаний на всю країну немирівчанин Павло Зібров та інші талановиті земляки. 

 

Читайте також:

Чіплятимуть covid-наліпки: назвали нові умови роботи гірськолижних курортів України

Фрукти до новорічного столу. Ми перевірили на нітрати апельсини, хурму, ківі, виноград

Новорічні локації для казкових фотосесій. Що пропонують вінницькі студії і за яку ціну?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up