Вистава, яку варто побачити кожному! Тетяна Шеліга і Дмитро Лалєнков — про сюрприз для Вінниці

Вистава, яку варто побачити кожному! Тетяна Шеліга і Дмитро Лалєнков — про сюрприз для Вінниці
  • Скоро у Вінниці висадиться справжній «зірковий десант» легендарних акторів.
  • 28 вересня о 20.00 на сцені Будинку офіцерів улюбленці декількох поколінь: народні артисти України Тамара Яценко і Євген Паперний, заслужені артисти України Тетяна Шеліга і Дмитро Лалєнков, а також актори популярних серіалів Олег Коваленко і Сергій Кучера представлять особливу виставу «Жениха викликали, дівчата»

За жанром це комедія, але дійсно дуже особлива.

Вистава доводить, що життя можна змінити у будь-якому віці. Виявляється, тільки зроби крок — і все буде можливе, адже мрії, які здаються нереальними — цілком реальні.

Легка за сприйняттям, із захоплюючим яскравим сюжетом і блискучим гумором, а головне — ця вистава настільки глибока, життєва і сильна, що жодного глядача не залишає байдужим.

Відео дня

— Це вистава про звичайних людей, у яких свої долі, своє життя, — розповідає продюсер Олег Шпанчук. — Завдяки виставі кожен глядач при бажанні зможе зазирнути у своє дитинство, побачити себе теперішнього або майбутнього.

Дмитро Лалєнков: «Всім буде, про що подумати»

Зірка культового серіалу «Леся + Рома», п’ятиразовий лауреат найвищої театральної премії України «Київська пектораль» Дмитро Лалєнков розповідає:

— Це не типовий антрепризний спектакль. Тому що у ньому є і гумор, і глибина, і дуже багато лірики. Я, пропрацювавши все життя у стаціонарних театрах, можу сказати, що ця вистава могла би стати окрасою будь-якого стаціонарного театру, у якому спектаклі репетируються по півроку. Це справжній, серйозний твір. Ми ним дуже пишаємося й дуже його любимо. Плюс — чудові артисти. Всі — на своєму місці. Ми, по-перше, знаємо один одного дуже давно. По-друге, ми всі один одного дуже любимо. Це позначається на результаті. Глядачеві, після того як він вийде із зали, буде про що подумати, крім того, що він просто сміявся.

Тетяна Шеліга: «Добре слово зараз дуже потрібне»

Улюблена акторка мільйонів глядачів, зірка серіалу «Коли ми вдома» Тетяна Шеліга, попри шалену кількість запрошень, не часто погоджується на участь у антрепризах, але саме у цій виставі грає з особливим задоволенням.

— Тут дуже гарний акторський склад. Це всі мої друзі. А Тамара Яценко вже давно хотіла, щоб ми з нею щось разом зіграли на сцені. Ми з нею раніше працювали на знімальному майданчику, у ремейку «За двома зайцями» грали двох подруг і дружимо з тих пір й у житті. І от коли з'явилася ця п'єса і підбирали акторський склад, Тамара мені подзвонила й сказала: «Таня, ну давай здійснимо мрію, яка у нас була», — ділиться у своїх інтерв’ю Тетяна Шеліга. — Я не приховую свій вік. Він уже перевалив за 70 років. Але душею я молода, тому ризикнула! Коли почалися гастролі, я не думала і не знала, що моя країна може так приймати нашу виставу. У всіх містах вона проходить з аншлагом. Глядачі аплодують, стоячи!

— Для мене стало одкровенням — наскільки наша країна потребує театрального мистецтва. Добре слово, яке люди чують зі сцени, їм зараз дуже потрібне. А наша п'єса добра. І грається вона професіоналами найвищого рівня, — продовжує Тетяна Шеліга. —  Я дійсно пишаюся своїми колегами і рада, що працюю разом з ними. Ми цю виставу дуже любимо й дорожимо один одним. У виставі дуже актуальна тема. Вона особливо близька віковим людям. Літні глядачі часто плачуть наприкінці вистави, а молодь замислюється.

Про що сюжет?

У дивовижно ніжній виставі «Жениха викликали, дівчата?» у самому повітрі кружляє можливість.. Така нестерпно легка, повітряна, бажана усіма…

За сюжетом, головні героїні — дві сестри, які живуть у величезний квартирі, де колись був акторський гуртожиток. Одна з них дійсно була акторкою, а друга — завжди була поруч. Тепер від колишнього богемного життя залишилися лише спогади і крани, які нікому полагодити.

Але одного разу старшій спадає на думку геніальна ідея — видати сестру заміж! Саме з цього моменту починається найцікавіше — вир пригод, що назавжди змінить життя багатьох...

— Споглядаючи за кумедними пригодами, глядачі будуть сміятися до сліз! — розповідають організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — А ще матимуть унікальну можливість оцінити чудовий живий сольний спів неймовірного дуету Дмитра Лалєнкова і Євгена Паперного та веселі танці, які разюче доповнять комедійне дійство.

Не пропустіть 28 вересня о 20.00 у Будинку офіцерів комедію «Жениха викликали, дівчата» і незабутній вечір у компанії легендарних артистів у Вінниці.

Квитки на виставу коштують від 190 гривень. Придбати їх можна на сайті bilet.vn.ua та у всіх касах міста.

Читайте також:

Ювілейний джазовий фестиваль у міжнародному аеропорту: як дивуватиме Vinnytsia JazzFest-2021

Драйвовий відпочинок. Для любителів активностей та екстриму ми підібрали локації

«Ми відкриємо портал часу!» Чим здивує VINNYTSIA JAZZFEST-2021, що вперше пройде у аеропорту?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up