Вінницький рок-гурт Graffiti Drive випустив пісню «Жовті Жоржини» та кліп на неї

Вінницький рок-гурт Graffiti Drive випустив пісню «Жовті Жоржини» та кліп на неї
Скріншот з відео
  • Нова робота музикантів розповідає про стосунки між чоловіком та жінкою та їхнє  розлучення, що, власне, й символізують жовті жоржини. За основу пісні вінничани взяли вірш, який потім наклали на музику.

Музиканти говорять, що їхня нова робота про справжні людські почуття. Кохання — це те, що кожна людина має відчути хоч один раз у житті, кажуть вони.  Це те, що спонукає нас жити, творити, що дає крила, перехоплює подих і пришвидшує серцебиття. І нехай кохання не завжди має щасливий фінал, але воно того варте.

— Квіти завжди прагнуть сонця, світла і любові, але марніють, не отримавши жаданого. Так трапляється і з людськими почуттями, коли вони перестають бути взаємними, — говорить фронтмен гурту Андрій Ремовський. — Як відомо, жовті квіти — символ  розлуки. Але коли починається історія кохання, кожен вірить і сподівається, що це назавжди, і поринає у нього з головою, насолоджуючись кожною щасливою миттю, долаючи усі кордони назустріч своїй долі.

Основою пісні «Жовті Жоржини» став вірш, згодом покладений на музику. Коли музиканти заспівали її під гітару просто на репетиції, то зрозуміли, що це мають почути всі. І майже одразу виникла ідея створення кліпу, миттєво написаний сценарій.

Відео дня

Про гурт

Graffiti Drive — рок-гурт, створений у 1999 році у Вінниці. Спочатку він називався Graffiti. На початку своєї діяльності гурт виконував переважно авторські інструментальні джаз-рокові композиції. Також багато років колектив виступав із кавер-програмою всесвітньо відомих рок-хітів.

Сьогодні гурт Graffiti Drive присвячує себе авторській україномовній програмі і планує випустити найближчим часом декілька альбомів. Їхній музичний жанр пісень — від ліричного до хард-року.

Читайте також:

Міша Крупін: «Те, як волонтери перефарбовують автівки у Вінниці – це мистецтво!»

«Країна Героїв»: Женя Синельников показав у шоу, як змінилася Вінниця під час війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Аля Сон

    Не розумію я такого - якщо гурт український - чому назва не українська? Невже у нас в мові немає достойних слів, назв?

    І нажаль це стосується не тільки гуртів, а й вивісок, написів на банерах тощо. В Англії чи Америці не знайдеш вивіски іншою мовою. Шкода, що люди не розуміють цього.

keyboard_arrow_up