Відгуляли на повну! Святкове відео з Дня міста-2021 від редакції 20minut.ua

Відгуляли на повну! Святкове відео з Дня міста-2021 від редакції 20minut.ua
  • У суботу, 11 вересня, Вінниця відзначила своє 658-річчя.
  • Привітати іменинницю прийшли тисячі людей. Від самого ранку й до пізньої ночі вони гуляли середмістям, співали, танцювали, куштували смачну їжу й дізнавались чимало нового з десятків тематичних локацій.
  • Журналісти 20minut.ua підготували відео з найяскравішими моментами великого святкування.

Відгриміло свято Дня міста-2021. Вінничани й гості нашого міста надовго запам'ятають ці драйвові вихідні, а особливо суботу 11 вересня.

Десятки локацій, тематичних активностей, грандіозних заходів і приємних сюрпризів. Саме так, якщо спрощувати, можна описати велике міське гуляння. Кожен гість свята міг віднайти для себе щось цікаве й найбільш знакове.

З цього дня хтось найбільше запам'ятає неспішну прогулянку Соборною, хтось виставку витворів мистецтва, хтось спортивні змагання, концерти, книжковий фестиваль, фестиваль смаколиків чи один із численних майстер-класів.

Відео дня

А щоб не забувати, як же Вінниця гуляла, ми зібрали для вас найяскравіші моменти Дня міста в одному відео. Приємного перегляду!

Відео Володимира БАБКОВА

 

Читайте також:

Детективні комікси, містичні романи й дитяча література: що можна знайти на VinBookFest

ТОП-5 смаколиків, популярних на вінницькому Food Fest, та їхня вартість

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Fantom Soul

    А цены ,почему не показываете ?
    Мясо ,закуски, коктейли были на процентов 250,дороже чем обычно, среднестатистическому человеку ,просто было не по карману ...жуть просто!!!
  • Julia Ismailovna

    Абсолютно не логічні речі,  Вінниччина в лідерах по захворюванню! Навіщо робити такі масові заходи? Ще й без дотримання санітарних правил. Влада зібрала, щоб ми "завтра " по раділи новому локдауну, через масове скупчення народу...це ж набагато важливіше за життя людини!А потім отримати "кошик " від Моргунова: туалетна папір,  Серрата , вітаміни. Подарунки від влади занадто дуже дорого коштують на теперішній час...Підійміть статистику смертності Covid 19, і подумайте за своє життя і життя рідних!!

    Galina Panasiuk reply Julia Ismailovna

    Julia Ismailovna в мене враження,що такі масові заходи цілеспрямовано під ті лоХдауни і роблять, щоб злягло більше ідіотів і можна було більше грошей вкрасти з ковідного фонду!!! Люди теж головою не думають,коли йдуть у такий велелюдний натовп!!!
  • Наталия Ковалёва

    Всі без масок,за дистанції нема мови а тепер розглядається питання карантину і перехід шкіл на дистанційку.Гуляй голота!

    Galina Panasiuk reply Наталия Ковалёва

    Наталия Ковалёва дебілам хліба не треба,їм лише видовища подати і все...босота нагодована )))
  • Martin Libher

    Срач после этого был такой, что хассиды нервно в Умане курят

keyboard_arrow_up