У Вінниці домалювали “Янгола” та почали створювати новий масштабний мурал

У Вінниці домалювали “Янгола” та почали створювати новий масштабний мурал

У четвер, 11 серпня, у центрі Вінниці закінчили малювати новий мурал-арт під назвою “Янгол-охоронець міста Вінниці”. Про це написав у своєму Фейсбуку куратор резиденції “VIN-ART-CITY” Олександр Никитюк.

 

“Янгол - охоронець міста Вінниця", автор ідеї та первинного ескізу: Антон Ходаков, виконання: Олександр Никитюк”, - написав він у своєму фейсбуку.

Багато вінничан і редакція “20хвилин” звернула увагу на те, що ескіз та втілення малюнку відрізняється один від одного.

Відео дня

Зліва - втілення муралу на будівлі Соборна, 50. З правого боку - ескіз- Розумієте, ескіз в процесі відтворення малюнку на стіні змінюється, дороблююється. Художник бачить ті можливості, які можна використати. Коли малюєш на папері первинний ескіз - ці можливості побачити майже не можливо. І тому на практиці малюнок може трохи змінитися.

У той же час, у Вінниці від сьогодні почали втілювати вже четвертий із запланованих муралів - це малюнок львів'янина Тараса Довгалюка під назвою “Соняшник”, що буде прикращати кут будівлі за адресою Гоголя,1.

А так виглядає ескіз мурал-артуНагадаємо, що з середини липня розпочала роботу резиденція художників "VIN-ART-CITY". В рамках своєї роботи художники-муралісти втілять в життя шість масштабних малюнків на вінницьких будівлях. На яких саме і що це будуть за малюнки ви можете дізнатися за посиланням: Мурали вибрали. На шести будівлях з'являться масштабні малюнки до Дня міста

Читайте також:

Малюнок “Янгола” у центрі Вінниці викликав шквал критики в соцмережах

“Буг розливається по стінам”. У Вінниці почали малювати новий мурал

Журавлі, Гоголь, абстракція. Як розмалюють будинки до Дня міста? (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • змерзла

    По-дитячому
  • проня

    такое вечером увидишь - ночью не уснешь
  • Анонім

    Дитяча мазня.
  • Анонім

    Уровень "школьник". Испоганил рисунок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up