У ритмі танго! Сьогодні і в суботу у театрі нова прем’єра «Це і є любов?!»

У ритмі танго! Сьогодні і в суботу у театрі нова прем’єра «Це і є любов?!»
  • Відгукнеться всім!
  • Чуттєва постановка режисерки-постановниці Оксани Бандури вразить феєричним поєднанням музики і пластики, виразною грою й історіями, які торкнуться  найпотаємніших струн душі.
  • Не пропустіть виставу «Це і є любов?!» у четвер і суботу, 7 та 9 липня, о 17.00 у театрі імені Садовського!

Прийшовши на цю виставу, ви побуваєте у Парижі та переживете цілу гаму найсильніших почуттів!

За жанром «Це і є любов?!» — трагіфарс у стилі танго. Тож готуйтеся до блискучого поєднання іронії і драми, сміху і сліз, чуттєвої пластики і пристрасної музики короля танго Астора П’яццолли.

Про кохання і кожного з нас

— Це дуже особлива для мене вистава. Зроблена з любов’ю і про любов, — розповідає режисерка-постановниця Оксана Бандура. — Це вистава про людські долі, жінок і чоловіків — про кожного з нас. Щиро бажаю, аби глядачі відчули її та впустили у своє серце.

Відео дня

Оксана Бандура — талановита режисерка, чиї вистави «Я б тобі небо прихилив…», «Бог пообіцяв…», «Ассоль», «Ілюзії» одразу після прем’єр ставали хітами. Таку ж долю пророкують новій виставі постановниці «Це і є любов?!»

Спектакль поставлений за однією із найпопулярніших п’єс геніального французького драматурга Жана Ануя «Оркестр» — майстра слова, чиї твори — це не просто захоплююча краса, а справжня глибина з безліччю шарів і переживань.

Дія вистави відбувається у післявоєнній Франції. Головні герої — музиканти оркестру. Шість жінок і єдиний чоловік. Поступово перед глядачами відкриються їхні долі, сповнені інтриг і пристрастей, самотності і ревнощів, нездійсненних мрій і надій. Кожен шукав кохання і особисте щастя, та загубився у лабіринті життєвих обставин…

— У виставі «Це і є любов?!» вирують почуття неабиякої енергетики! У кожного героя свій жереб, свій біль. Глядачам то смішно, то моторошно. А головне — ніхто не залишається байдужим, — зазначає керівниця літературно-драматургічної частини Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського Світлана Фицайло. — Обмежений сценічний простір малої сцени і мінімум декорацій актори компенсують виразною живою грою. Дія настільки барвиста на емоції та почуття, коли в невеликих мініатюрах герої безпосередні, здатні на зміни, прекрасна можливість оцінити діапазон кожного. Актори творять на нерві, вивертаючи себе навиворіт, а згодом — і глядачів.

Багато пластики, танго і натягнуті нерви-струни

У головних ролях глядачі побачать талановитих акторів театру імені Садовського: першу скрипку Патрицію грає Юлія Дацюк, другу скрипку Памелу — Анна Положенко, керівницю оркестру і контрабасистку Мадам Ортанс — Олена Шамрай, альтистку Ермеліну — заслужена артистка України Жанна Андрусишена, флейтистку Леону — Марія Левченко, піаніста Леона — Сергій Бондарчук, Мсьє Лебонза — Михайло Крисов, віолончелістку Сюзанну — режисерка Оксана Бандура.

— Емоційно та енергетично кожна роль у цій виставі потужна і дуже непроста. Як говорять — на розрив аорти, — зазначає Оксана Бандура. — Максимально розкрити кожен образ і долю героїв допомагає пластика, якої у виставі дуже багато. За креативні рішення пластичних етюдів я щиро вдячна заслуженій артистці України Діані Калакай — надзвичайно талановитій балетмейстерці, з якою ми настільки відчуваємо одна одну без зайвих слів, що робота завжди проходить неймовірно цікаво і легко.

«Це і є любов?!» — виняткова вистава, яку варто відчувати і бачити! Кожен глядач, придивившись до оркестру, знайде там і себе…

Приходьте на прем’єру у четвер, 7 липня, і у суботу, 9 липня, о 17.00 у театр імені Садовського.

Вартість квитків — 200 гривень. Придбати квитки можна онлайн на сайті teatr.vn.ua, а також у касі театру.

Фото Віктора Кравченка.

 

Читайте також:

Режисер Олександр Ковшун: «Маємо пройти через вогонь і вистояти»

У «Театральному дворику» у Вінниці будуть вражаючі концерти просто неба. Відкриття вже скоро!

Поза основною роботою та волонтерством: як дорослі можуть активно провести час у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up