ТОП-5 концертів червня та липня. Куди ще запрошують вінничан, а куди вже не потрапити?

ТОП-5 концертів червня та липня. Куди ще запрошують вінничан, а куди вже не потрапити?
Онлайн квитків на концерт цих хлопців уже немає
  • Приголомшлива вистава з Олексієм Вертинським і Артемом Ємцовим у театрі Садовського вже сьогодні, 3 червня.
  • Далі буде вибуховий виступ Анни Трінчер, великий концерт неймовірного CHEEV та запальний перший сольник GOLUBENKO.
  • Розповідаємо про найяскравіші концерти, які можуть відвідати вінничани у червні та липні, з цінами на квитки.

Грандіозна вистава «Мегери»

3 червня о 18.00 у театрі ім. Садовського вперше у Вінниці пройде показ грандіозної вистави «Мегери» з Олексієм Вертинським і Артемом Ємцовим у головних ролях! Пекельні розмови! Ненависть на межі неможливого! Сарказм та іронія у кожному слові! Неординарна, іскрометна й карколомна комедія «Мегери» — це історія, яка не залишить байдужим нікого! Глядачів чекають незабутні емоції та щире захоплення від феєричного перформансу і незвичної голлівудської історії!

Вартість квитка: 280-650 гривень. Продаються тут

Відео дня

Разом до перемоги з БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

10 червня о 19.00 в театрі ім. Садовського гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ — один з небагатьох українських гуртів, які збирають мільйонні перегляди на офіційному YouTube каналі, А сотні тисяч їх прихильників по всій країні та за її межами знають відповідь на питання «Чому так зорі запалали» і їм вже ніяк без гурта БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, бо кожен їх виступ — має особливу магію. Це синергія, шаленої енергії музикантів та щирі емоції глядачів у залі, що захоплює надовго. У якості доповнення — атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук.

Вартість квитка: 490-1190 гривень. Продаються тут (вільних місць вже немає). 

Драйвова Анна Трінчер

19 червня о 19.00 у театрі ім. Садовського чуттєва і драйвова Анна Трінчер у межах всеукраїнського туру з великим сольним концертом «Лише ти і я» виступить у Вінниці! «Який ти козак», «Лише ти і я», «Не залишай», «Зай», «Рідна мати моя», «Love Story» та всі інші хіти будемо співати усі разом! Буде яскраво, атмосферно та незабутньо! Спеціальний гість концерту — один із найпопулярніших українських блогерів Voloshyn. А після концерту відбудеться зустріч та фотосесія із фанами!

Вартість квитка: 380-740 гривень. Продаються тут

Неймовірний голос CHEEV

1 липня о 18.00 у театрі ім. Садовського приходьте насолоджуватися неймовірним голосом і фантастично гарними піснями надзвичайного CHEEV! «Гарно так», «Мрієшся», «Печаль», «Оберігати», «Іминімі» та багато прем’єр і сюрпризів! Цей концерт буде сповненим романтики, краси і водночас — драйву і запальних танцювальних ритмів. Насолоду отримають всі! Не пропустіть!

Вартість квитка: 300-650 гривень. Продаються тут

Перший сольник GOLUBENKO

1 липня о 19.00 у Royal pub нове ім'я українського шоу-бізнесу — GOLUBENKO запрошує на свій перший сольний концерт! Щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам'ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати. «Сентиментальність», «Дотики», «Просто», «Холодна весна», «Якби ти була піснею», «Не шукай», «Мила» — усі його пісні набирають неймовірну кількість переглядів. Кожна з них передає всю сутність людських почуттів, а на концертах GOLUBENKO їх усі співають в унісон!

Вартість квитка: 300 гривень. Продаються тут.  

Офлайн квитки можна прибати у касах «Афіша Вінниці». Їх перелік знайдете за цим посиланням


Читайте також:

Як засмагати безпечно для здоров'я? Взяли рекомендації у дерматолога

Що може зіпсувати відпустку для військового? Про ситуації в мирному житті, які роздратують

50 питань для відвертої розмови, або Як батьки можуть розговорити свою дитину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up