Сяйво сотні свічок і довершена музика! Вінницю вразить особливий концерт «Класика при свічках»

Сяйво сотні свічок і довершена музика! Вінницю вразить особливий концерт «Класика при свічках»
  • Вперше у Вінниці 19 листопада пройде найатмосферніший концерт осені «Класика при свічках».
  • У прекрасній залі театру імені Садовського величезна кількість свічок створять виняткову атмосферу, а найулюбленіші класичні твори усіх часів зіграє знаменитий київський колектив віртуозних музиканток String Quartet Black Tie.

Краса і захват, легендарні твори і атмосфера, яка зачарує усіх! Автори проєкту «Класика при свічках», що вже цієї неділі вперше пройде у Вінниці, гарантують: глядачі отримають виняткові враження від побаченого і почутого.

— Концерт «Класика при свічках» 19 листопада о 19.00 у театрі ім. Садовського стане найатмосфернішою подією осені у нашому місті і тим особливим теплим вечором, який зігріє всіх у ці осінні дні, — запрошують організатори. — Будемо разом фантазувати під вічну музику Моцарта, танцювати під запальні ритми Вівальді, насолоджуватися яскравими композиціями Баха і зігріватися іншими легендарними шедеврами.

Відео дня

Головними героїнями концерту стануть артистки відомого в Україні і за кордоном колективу String Quartet Black Tie, що був створений у 2009 році. Яскраві і талановиті учасниці квартету є лауреатками престижних міжнародних конкурсів, гастролювали у складах кращих оркестрів світу практично у всіх країнах і на всіх континентах та брали участь у записі саундтреків до українських та голлівудських фільмів.

Black Tie є єдиним квартетом в Україні, який пише авторську музику. На рахунку колективу виняткові авторські сингли «Sun walk», «The trick», «The birth», а у 2020 році Black Tie став лауреатом конкурсу «Golden Time Talent» (Великобританія) у номінації «Інструментальний ансамбль».

Блискуча техніка, яскраві творчі пошуки, креативність, кропітка праця, різноманіття і завжди довершений смак у підборі репертуару! Концерти Black Tie завжди фінішують найбурхливішими оваціями враженої публіки.

Крім власних сольних концертів та проєктів, String Quartet Black Tie постійно співпрацюють з відомими гуртами і музикантами, зокрема із Євгеном Хмарою і Джамалою, Vivienne Mort і The Maneken, Dj Tapolsky, Tomato Jaws та багатьма іншими.

Також квартет у 2021 році грав гімн України перед футбольним матчем «Україна— Бахрейн» у Харкові, брав участь у популярних телепроєктах «Танці з зірками», «Х-фактор», «Україна має талант», серіалі «Заради любові я все зможу» та благодійних проєктах «Музика, що зцілює» і «Життєлюб». 

Всі учасниці колективу — професійні артистки з величезним досвідом. Зокрема, віолончелістка Ірина Савченко також є артисткою Академічного ансамблю Національної гвардії України, скрипалька Олександра Решетілова працює концертмейстеркою у Київському національному академічному театрі оперети, альт Олександра Спасіченко грає в оркестрі Національного будинку органної та камерної музики України, а скрипалька і засновниця квартету Єлизавета Послєд є артисткою Заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо.

— Музика — це наше світло в темряві. Музика лікує та надихає. Люди, які насолоджуються музикою, частіше відчувають щастя. А що може бути важливішим навіть за хвилинку щастя у наші часи, — говорять артистки. — Ми навчилися цінувати кожен день, радіти сонцю та насолоджуватись кожним концертом разом. Нам приємно дарувати радість глядачам у ці важкі часи і нехай музика дає нам усім надію, зцілює від смутку та тривоги і дарує непохитну віру у світле майбутнє на вільній українській землі.

Приходьте насолоджуватися віртуозною грою String Quartet Black Tie на яскравому концерті «Класика при свічках» у неділю, 19 листопада, о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Квитки на концерт доступні онлайн та в усіх касах міста.


Читайте також:

Шедеври «Рудого Попа», джаз і таємниці музичних театрів світу! ТОП концертів листопада у Вінницькій філармонії

«Це могло б бути смішно, якби не було так страшно». Про що нова вистава в театрі Садовського?

Був костелом і органною залою. Вінницький Собор відзначає 265-річчя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up