Профільна оздоровча школа «Юннат» приймає дітей із різних регіонів

Профільна оздоровча школа «Юннат» приймає дітей із різних регіонів
  • Цього року у зв’язку із воєнним станом профільна оздоровча школа «Юннат» приймає меншу кількість дітей, ніж зазвичай.
  • Зокрема, протягом зміни тут одночасно відпочивають лише 35 вихованців віком від 5 до 13 років.
  • Це пов’язано із невеликою місткістю бомбосховища у будівлі станції.

23 червня фінішувала перша табірна зміна. Діти займалися в оздоровчій школі три тижні. Кожен із них – тематичний. Під час екологічного тижня проводили різноманітні дослідження природи, братів наших менших. Другий – патріотичний із Днем вишиванки, написанням листів військовим і роботою волонтерських хабів. Завершальний – міжнародний із «Євробаченням» та покращенням знань в англійській мові».

У останній день зміни табором керували діти. Вони також виконували ролі керівників, виховників і медсестер. Бо це був день самоврядування.

Відео дня

Діти виявилися задоволеними організованим відпочинком. 11-річний Дмитро Собчук потрапив до юннатів вперше. Каже, що йому сподобався міні-зоопарк і вивчати тварин.                 

12-річному Станіславу Волошнюку виявилася до вподоби доброта табірних виховників, а також отримані корисні навички. Приміром, у малюванні.

10-річна житомирянка Маргарита Очкур приїхала до Вінниці в гості до бабусі, після чого із друзями записалася до оздоровчої школи природолюбів. Дівчинку вразили численні смішні конкурси і змагання.

10-річна Валерія Довгань у таборі юннатів – вдруге. Їй по душі різнопланове дозвілля, рухливі конкурси. На думку Валерії, юннатівський табір – найкращий у нашому місті.

10-річній Владі Козак профільну оздоровчу школу «Юннат» порекомендувала бабуся, і всі їхні сподівання виправдалися. Дівчинка залюбки вивчала поведінку тварин у юннатівському міні-зоопарку і спостерігала за природою.         

       

Як повідомила керівник оздоровчої школи «Юннат» Світлана Павлюк, друга зміна проходитиме 12-29 липня. Вона вже укомплектована на 100 %.

— Під час другої зміни ми змінюємо програму заходів. Адже деякі діти залишаються після першої зміни. В нашому таборі відпочивають не лише місцеві школярі, але й із діти Харкова, Києва, Житомира, Миколаєва тощо. Також приймаємо дітей військових, — розповіла Світлана Павлюк.

Читайте також:

Де у Вінниці можна поплавати? Зібрали адреси басейнів та ціни

Афіша Вінниці. Де і як розважитися дітям та дорослим на вихідних 25 та 26 червня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up