Де у Вінниці можна поплавати? Зібрали адреси басейнів та ціни

Де у Вінниці можна поплавати? Зібрали адреси басейнів та ціни
Фото: інстаграм Relax Space
  • Перш за все ми шукали місця, де можна поплавати, а не позасмагати, тому не брали до уваги заміські комплекси відпочинку. 
  • Нам вдалося знайти лише три комплекси в межах місті, що в них вже працюють басейни для всіх охочих. 

Після початку повномасштабної війни чимало галузей у Вінниці поставили на паузу. Однак більшість з них вже повністю або частково відновила свою роботу. Це, зокрема, заклади харчування, театри, кінотеатри, музеї тощо. 

До тих, хто частково відновив роботу можна віднести басейни. Якщо вірити Google, то у Вінниці їх близько десяти. Та піти поплавати наразі можна далеко не у всі. До прикладу, басейни у нещодавно реконструйованих «Аква-Віні» (колишній СКА) та «Авангарді» не працюють. Директорка першого пояснила це тим, що у разі повітряної тривоги буде проблематично евакуйовувати людей. На рецепції другого порадили подзвонити у вересні, коли, ймовірно, може відновитися робота басейну.

У готелі «Сафарі» є відкритий басейн, однак наразі він також не працює. Працівниця готелю повідомила, що орієнтовна дата відкриття 10 липня. Про вартість купання, сказала вона, зможуть повідомити пізніше. 

Відео дня

Ще на сторінках кількох інших закладів з басейнами пишеться про тимчасове закриття. Дати відновлення роботи не повідомляються. 

Отож, якщо не враховувати природні водойми та заміські комплекси, поплавати у Вінниці наразі можна лише у трьох місцях. Які там ціни та послуги?

Relax Space

Година вільного плавання коштує 200 гривень. Абонемент на 8 відвідувань вартує 1400 гривень, а на 12 занять — 2000 гривень. 

Є послуга індивідуальних тренувань: разове 200 гривень, абонемент на 8 тренувань обійдеться у 3500 гривень.

Можна також обрати групові тренування: 200 гривень разове, 8 тренувань 1500, 12 тренувань — 2200 гривень.

Де: Соборна, 34 

«Маяк»

Комплекс має кілька басейнів. Спортивний: 25 метрів завдовжки, з п’ятьма плавальними доріжками та глибиною від 1,5 до 3,8 метра. Сеанс тривалістю 40 хвилин для дітей та дорослих коштує 100 гривень з людини. 

Другий басейн, об’ємом 360 м² має атракціони. Тут є дві водні гірки довжиною 15 та 40 метрів, підводні гейзери, водоспади та інші атракціони. Година плавання стартує від 90 гривень та від 270 гривень за цілий день. 

Крім того, є дитячий басейн, глибиною від 40 до 80 сантиметрів. У басейні є гірки, фонтани тощо. За 40 хвилин плавання малюків доведеться заплатити від 150 гривень. Десять занять коштує 1300 гривень. 

Де: Вулиця Порика, 28

Drive Club

Поплавати у 23-метровому басейні можна з 10.00 до 20.00. У будні дні безлімітне купання для однієї людини коштує 200 гривень. На вихідних за ту саму послугу доведеться заплатити 250 гривень. 

Де: Зулінського, 42а

Читайте також:

«Допомагаємо вінничанам знімати стрес»: переселенці відкрили перший в Україні сухий басейн

Теплохід, гондола та катамарани. Скільки коштують водні розваги у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ярослава Котова

    Ого..
  • Eugenia Kutaliova

    Була один раз в маяку. Там ніхто не стежить за тим, щоб чоловіки мали шапочки для плавання і не контролює. Розмова з людиною з адміністрації нічого не дала.  Гидко плавати там.
  • Дмитрий Николаев

    В речке!
  • Валентина Савченко

    Самая актуальная тема.

keyboard_arrow_up