Теплохід, гондола та катамарани. Скільки коштують водні розваги у Вінниці?

Теплохід, гондола та катамарани. Скільки коштують водні розваги у Вінниці?
  • Зібрали у добірку, все на чому зараз можна покататися по Південному Бузі та скільки це коштує. 

Теплохід

Теплоходи катають мальовничим Бугом вже більш ніж півстоліття. Цьогоріч вже теж розпочався сезон прогулянок на теплоходах «Микола Пирогов» та «Ляля Ратушна». Маршрут не змінився: від Центрального автовокзалу до Сабарова. Прогулянка розпочинається при наявності мінімум 15 пасажирів. 

Вартість квитків в одну сторону: 100 гривень для дорослих; 90 гривень для студентів та учнів; 80 гривень дитячий (з 6 до 10 років); Діти до 5 років безплатно. Теплоходи курсують з 10.00 до 20.00.

Контакти: +380 68 041-66-91 та +380 97 234-52-52.

Відео дня

Гондола 

Вінниця є одним із небагатьох українських міст, де можна поплавати на незвичному транспорті — гондолі. Пливуть, куди скажете. У плавання можна прихопити шампанське та фрукти. За кермом буде досвідчений вінницький гондольєр у відповідному вбранні. Вартість: 500 гривень за 40 хвилин. Можуть поміститися до шести людей. 

Контакти: +380 97 500 51 04.

Катамарани

Поплавати на катамаранах наразі можна на набережній «Рошен» та у Вишенському парку».

— Їздити можна від Центрального моста, і до Староміського мосту. Не можна фотографувати мости та фотографуватись на їх фоні, — розповідають нам про нові обмеження. — Під час тривоги ви маєте змогу заморозити час прокату і піти в укриття. Або лишитись на воді (подалі від мостів та фабрики). Це на власний розсуд!

Кататися на катамаранах дозволяють з тваринами. За потреби клієнтам дадуть рятувальні жилети. Вартість: 60 гривень (пів години з однієї людини). Однак для дітей до 7 років безплатно. Графік роботи: з 05.00 до 23.00.

Сапборд

На набережній «Рошен» можна насолодитися також й прогулянкою на сапах. Прокат одного сапборда коштує 150 гривень за годину. Ви можете написати працівники прокату для бронювання на певну годину ТУТ або ж у порядку живої черги дочекатися на свій сапборд. 

 

Читайте також:

«Година патріотичної поезії»: вірші про війну читали місцеві автори і незрячі вінничани

Сучасний Мамай і партизани-«Росомахи»: гурт «ТІК» презентував новий кліп на трек-маніфест «Люби ти Україну!»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Volodymyr Petrenko

    Ще одна зручна локація, де можна покататися на САП дошках і навіть зустріти схід сонця це Рівер- Клаб. Знаходиться біля староміського мосту на пристані.River Club Vin

    063 638 9841

    https://goo.gl/maps/BFs8mgvjY4yeuZoE9

keyboard_arrow_up