Послання «Кацапам» і продовження культової «Вчительки»: гурт «ТІК» презентував новий альбом «18+»

Послання «Кацапам» і продовження культової «Вчительки»: гурт «ТІК» презентував новий альбом «18+»
  • Сьогодні легендарний гурт «ТІК» презентував новий альбом «18+».
  • Це перша платівка гурту за останні 8 років.
  • У альбомі 8 нових пісень, слухаючи які ви усміхнетесь, замрієтесь, поринете у солодкі спогади, посумуєте, задумаєтесь, заплачете, переосмислите, пофілософствуєте, збадьоритесь, потанцюєте і…неодмінно поставите платівку на повтор!

«18+» — доросла, потужна, очікувано-неочікувана й напрочуд атмосферна збірка від легендарного гурту «ТІК», який, нагадаємо, нещодавно 2 червня відзначив 18-річчя на сцені.

Із традиційною щирістю і винятковим колоритом, проймаючими текстами, стильовими експериментами і вперше міцними словами 18+, Віктор Бронюк і «ТІК» продовжують ламати стереотипи і гнути свою лінію: не зациклюватись на швидкоплинних псевдотрендах, а писати і грати те, у чому є найголовніше — життя і люди. Всі ми і кожний окремо.

— У цьому альбомі відображено все, чим ми жили останній час. Про що думалось і мріялось, що боліло і водночас — давало сил, — ділиться фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. — Радість і стьоб, сум і роздуми, жага перемоги і тепло від обіймів коханих… Кожне слово і кожен акорд ми записували з любов’ю до наших друзів-слухачів і глядачів, які весь цей час просили й чекали нових пісень «ТІК».

Відео дня

Вогняний хіт «Кацапи» і «Тантра» з Іриною Білик

Назва альбому «18+» багатозначна, як і кожний із восьми синглів платівки, який у серці кожного слухача відгукнеться власними неповторними відчуттями, образами і сенсами, наповнивши усіма яскравими барвами музики «ТІК».

Фірмова ТІКівська лірика і глибокі, чуттєві балади.

Запальні іронічні пісні, які на всю гучність хочеться увімкнути в автівці і щосили скандувати на концерті.

Сучасна і стильна пісня-продовження культової «Вчительки».

Заворожлива, магічна «Тантра» — новий жаданий дует з Іриною Білик, який записувався на відстані тисяч кілометрів у Іспанії та Україні.

Патріотичні треки, у яких все, про що у час війни болить душа кожного українця, і що без добору цензурних слів ми адресуємо ворогу.

Альбом записали у найшвидші терміни за всі роки гурту

Панк, рок, фолк, ска та надзвичайно гарні блюзові нотки зі смачними гітарними соло — альбом «18+» окремо вражає стильовою палітрою.

Й при цьому, як зазначають музиканти, був записаний у найшвидші терміни за всі роки творчості «ТІК»: з використанням онлайну й сучасних технологій.

— До виходу альбому у найближчі дні ми також презентуємо два live-відео на пісні «Кацапи» і «Яйцеслав». Зйомки проходили під час крайнього концерту «ТІК» у Києві, на якому ми сповна відчули, наскільки публіка скучила за нашими піснями, — відзначає Віктор Бронюк. — Цю шалену енергію крізь відео передаємо всім!

Слухайте альбом «ТІК» «18+» на всіх цифрових майданчиках.

Це та сама платівка, у яку закохуєшся із найпершого прослуховування!

Читайте також:

«Сам не знаю, як зміг до нього повернутися» — художник Олександр Нікітюк про мистецтво під час війни

Герої тилу «Подільська громада»: «Навіть, коли страшно до кому в горлі, треба підтримувати своїх і триматися разом!»

За перші дві години — понад сто тисяч переглядів. Зняли фільм про рахманів, які жили у печерах на Дністрі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up