Кльові місця. Де вінницькі рибалки полюбляють посидіти з вудкою?

Кльові місця. Де вінницькі рибалки полюбляють посидіти з вудкою?
  • Рибалка на Вінниччині здатна порадувати великим вибором місць для ловлі риби.
  • В нашій публікації визначили кілька водойм, де з вудками полюбляють провести вихідні вінницькі рибалки.

Риболовля — захоплюючий і дуже творчий вид спорту і хобі. Тому абсолютно логічно, якщо рано чи пізно істинний рибалка хоче спробувати половити різну рибу, на хороших водоймах і зловити трофейний екземпляр.

Впіймати на гачок карася, коропа та білого амура можна у більшості водойм навколо Вінниці. В річці Південний Буг та Дністер можна натрапити і на рідкісні види риб. Справжньою удачею для вінницьких рибалок буде судак, щука або форель.

Пропонуємо «кльові» провірені місця, які обирають рибалки Вінниччини. 

Відео дня

Микулинці

  • Адреса: Літинський район, село Микулинці
  • Телефон: (097) 309 1347

В селі Микулинці неподалік Вінниці є ставок, який буквально кишить рибою. На місці колишнього рибного господарства орендарі організували безпрограшну рибалку для відвідувачів. Наловити кілограм десять вдвох можна за короткий час —  від двох до чотирьох годин. Контролер з вагончика бере 250 гривень за квиток. На нього можна наловити 5 кг риби. При цьому неважливо, ловили ви самі чи компанією. Також неважливо, що впіймали — карасів, коропів, товстолобів чи білого амура.

Якушинці

  • Адреса: Вінницький район, село Якушинці
  • Телефон: (098) 223 2222

В селі Якушинці рибалки сидять з вудками на озері «Цукерня». Там займаються здебільшого спортивною риболовлею, полюють на щуку та окуня. Рибалка платна: 130 гривень за день, 250 гривень — за нічну ловлю. По всій рибі обмеження 5 кілограм. За хижака беруть 300 грн і дозволяють ловити лише 3 хвоста.

В іншому місці — в так званому «Озері №3» за 50 гривень за добу витягають трохи менших коропів та амурів.

«Аквамарин»

  • Адреса: Вінницький район, село Некрасово
  • Телефон: (097) 642 4727

пробувати форелеву риболовлю у Вінниці можна в клубі спортивного рибальства «Аквамарин». Спіймати бажаний трофей тут можуть можуть і цінителі традиційної щучої риболовлі. Квиток за спортивну форелеву рибалку тут коштує 200 гривень. Ціна включає чотири години спортивної риболовлі, оренда необхідних снастей і приманок (вудки безкоштовно, спінінг — 50 грн, підсак — 30 грн.), оренда альтанки. Щука —120 грн/кг, короп, амур, товстолоб — 100грн/кг, форель — 250 грн/кг.

Вся травмована риба і риба, яку ви хочете забрати, викуповується за ціною 250 грн за кілограм.

«Озеро Затишне»

  • Адреса: Вінниця, вул. Будівельників,15
  • Телефон: (068) 282 0238 

«Озеро Затишне», що на Старому місці, для відпочинку і риболовлі облаштували відносно нещодавно. Навіть не приглядаючись, у водоймі можна побачити велику кількість риби. Оскільки база оточена лісом, відпочивальники можуть прогулятися або ж просто помилуватися природою. Рибалки в соцмережах показують свій непоганий улов: трофейні щуки, окуні. Спортивна рибалка на щуку коштує 150 грн. на день. 5 кілограмів коропа і карся можна спіймати за 150 грн.

«Кльове місце»

  • Адреса: Вінницький район, Лука Мелешківська
  • Телефон:(067) 911 9514

«Кльове місце» ще одна база відпочинку, де можна чудово і дозвілля провести, і порибалити. Ціна риболовлі — 150 грн. з особи. У вартість квитка входить до 4 кг улову. В оренду є можливість взяти вудочки, підсак, рибацьку лодку.

«Комарово»

  • Адреса: село Комарів, вул. Михайлівська
  • Телефон: (098) 069 9699

Риболовля на озері «Комарово» теж залишить приємні враження, додасть адреналіну і можливість порадувати своїх близьких прекрасним уловом. Тут можна впіймати коропа, амура, карася. Вартість риболовлі 170 грн.

У Цвіжині за 150 грн. за день добре ловляться коропи та білі амури. Якщо спіймали більше, ніж два кілограми риби — решту маєте відпустити, або доплатити за кожен кілограм по 50 грн.

На судака та коропа їздять у село Мирне (колишня Кіровка). Вартість рибалки там 150 грн за день. У Марківці ловиться щука та судак, оплата — 120 грн. за 12 годин з вудками над річкою. У Ланах на території зони відпочинку за добу риболовлі беруть 150 грн. 400 грн. за добу просять у Пеньківці (колишня Свердлівка).Безкоштовний рай для рибалок — ставок у Мартинівці.

 

Читайте також:

Чому винуватиця п'яного ДТП на Богуна, яка травмувала школяра, лежить в психлікарні?

Щеплення від коронавірусу. Що треба знати, чим і де можна вакцинуватися від COVID-19 у Вінниці?

«Я купила хату в Буші за дві картини». Як художниця з розваленого обійстя розвинула екотуризм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Торон Туй

    Вот это цены. Я в шоке. У нас годовая лицензия (по всей провинции) стоит как два дня вашей рыбалки. Кроме того все кто до 18 и после 65 ловят бесплатно.

keyboard_arrow_up