Фіналіст «Голосу країни» зняв ліричний кліп у Вінниці. Які локації можна побачити на відео?

Фіналіст «Голосу країни» зняв ліричний кліп у Вінниці. Які локації можна побачити на відео?
Виконавець OKS
  • Виконавець OKS, відомий участю у «Голосі країни-10» та піснею «Ніченька», представив свою нову роботу. Вона називається «Небо». Знімати відео музикант приїхав до нашого міста.

Найкраще виконавця OKS характеризують епітети «глибокий» та «ліричний». Послухавши його нову пісню «Небо» у цьому можна легко переконатися.

В інтерв'ю співак пояснює, що трек розповідає про тугу та болючі спогади про людину, яка колись була близькою. У ній йдеться про втрату, але водночас і про прагнення знайти вихід з темряви. Пісня про нещодавнє кохання і сподівання швидше пережити болючий розрив. OKS тричі повторює:

«Хай небо сховає страх,
Хай небо покаже куди іти.
Коли біль не відпускає нас,
Коли очі закриті мої».

Слухаючи цю пісню, мимоволі віриш, що небо справді покаже нам вірну дорогу і допоможе вибратися з обіймів болючих спогадів та почуттів. 

Відео дня

На написання тексту музиканта надихнула відома співачка.

— У палаці «Україна» ми стояли з Тіною Кароль. Говорили про мою творчість. І раптом вона сказала, що я став справжнім ліриком, — пригадує виконавець. — Саме це надихнуло мене створити пісню, яка отримала назву «Небо». 

Разом з піснею OKS презентував й відеокліп. У ньому можна побачити чимало світлин справжніх закоханих пар, які приєдналися до челенджа, організованого артистом у своєму інстаграмі.  

— Моя пісня про розставання і мої особисті переживання з цього приводу. На відео ви можете побачити мене оточеного фотографіями закоханих пар, при цьому сам я лишаюся самотнім. Гадаю, деякі глядачі можуть впізнати у цих кадрах себе, адже багато хто з нас у той чи інший період свого життя переживав розставання, — говорить OKS. 

Як вже йшлося на початку, відеокліп знято у нашому місті. Режисером роботи став вінничанин Віктор Волос, відомий зокрема за спільними роботами з виконавцями ЯкТак, Kola та Golubenko. 

— У нашому місті чимало гарних локацій, які чомусь ніхто не використовує для знімання кліпів. Я працюю над тим, аби це виправити, — розповідає Віктор Волос. — У відео для OKS ви можете побачити салон нашого славнозвісного швейцарського трамвая, а також інтер'єр колишнього кінотеатру «росія». У цьому випадку я підбирав локації таким чином, щоб вони якнайкраще поєднувалися з лейтмотивом пісні та внутрішнім станом артиста. 

Згадані локації міста можна побачити й в деяких інших відомих роботах Віктора Волоса. До прикладу, кінотеатр «росія» та швейцарський трамвай стали місцями дій у хітовому відеокліпі на пісню «Порічки», виконавців ЯкТак та Kola. Відео вже переглянуло майже 35 мільйонів людей.

Майже два мільйони переглядів зібрало відео виконавця ЯкТак, зняте у зруйнованому Будинку офіцерів. У кліпі на пісню «Коли болить душа» можна також побачити велику кількість вінничан: школярі, вчителі, поліціянти, лікарі тощо. Наразі ця робота зібрала майже 2 мільйони переглядів на YouTube. 
 

Інший хіт, що зібрав вже п'ять мільйонів переглядів має назву «Не шукай». Робота Віктора Волоса для виконавців ЯкТак та Golubenko. Серед локацій на цьому відео можна впізнати готель «Франція», набережну Roshen, тихі вулички середмістя Вінниці, кінотеатр «росія».

 

Читайте також:

«Такі морози не витримували ні люди, ні тварини»: розповідаємо про найхолодніші в історії вінницькі зими

Ненависть до СРСР, тотальний дефіцит, Незалежність. Пригадуємо, яким для вінничан видався 1991 рік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій

    Єдина локація це вінницький трамвай😂😂😂

keyboard_arrow_up