«Дуже романтично і трохи еротично!» Сергій Асафатов презентував нову пісню «Париж»

«Дуже романтично і трохи еротично!» Сергій Асафатов презентував нову пісню «Париж»
  • «В місті гарних людей і фонтанів 
  • Я знаю: ти точно, ти точно не спиш…»
  • Нова прем’єра від нашого земляка, талановитого і надзвичайного Сергія Асафатова, як переконані вінничани, зовсім не про французьку столицю, а про наш вінницький Париж.

Сергій Асафатов — один із найбільш плідних українських артистів. За останній рік він написав рекордну кількість нових пісень і продовжує тішити своїх шанувальників прем’єрами майже щомісяця.

У перший день весни знаменитий вінничанин презентував нову прекрасну пісню «Париж», яка миттю знайшла відгук у слухачів.

«Нова любооов», «Пісня супер!», «На повторі буде весь вечір», «Так цікаво... Дуже романтично і трохи еротично», «Голос мурахи запускає», «Пісня вийшла грайливою. А ще під неї хочеться танцювати так неквапливо», «Боже, як гарно! Дякую за такі гарні слова», — такими відгуками переповнені соцмережі.

Відео дня

Окрему увагу шанувальників привернули рядки приспіву: «Так просто випий зі мною кави — посеред ночі на площі Парижу. В місті гарних людей і фонтанів я знаю: ти точно, ти точно не спиш…»

Вінничани переконані: у новому хіті Сергій Асафатов співає саме про вінницький Париж.

«Кохана Вінниця! Хто знає, той знає», «Місто гарних людей і фонтанів обіймає і вітає з прем'єрою», — пишуть вінничани.

«У час війни зрозумів, наскільки крихке життя»

Нагадаємо, за останні чотири місяці це вже четверта прем’єра від Сергія Асафатова. До «Парижа» співак презентував вражаючі пісні «Літай», «Крим» і «Музика». Зізнається: саме написання нових творів йому найбільше надає сил нині.

— Я навчився не розклеюватись. Якщо вже дуже погано, ти просто рубаєш дрова, просто йдеш кудись кілометрів десять — в залежності від того, наскільки буває погано… Загалом я стараюсь оточувати себе такими людьми, з якими мені комфортно. І просто багато пишу, — говорить Сергій Асафатов. — Особливо коли почалася повномасштабна війна, я зрозумів наскільки крихке життя. І скільки всього хочеться зробити. Тому поки є цей час, поки я вільний від концертів туру, майже весь час просто вимикаю телефон і працюю. Це допомагає: вимкнути телефон і просто працювати. Я раніше це теж не розумів, але ті люди, які пишуть — з ними відбувається дивна штука. Навіть не знаю, як це пояснити. Ніби то не ти все… От ніби ти, але потім слухаєш — дуже дивно… Як магія! У моєму житті насправді дуже багато магії. Дуже!

Зворушливими моментами народження нових пісень, пошуків цікавих звуків, музики та родзинок аранжування Сергій Асафатов постійно ділиться зі своїми підписниками у Instagram.

— Після зростання у дитячому будинку мені до цих пір важко пристосуватися, пройти цю соціалізацію. Є багато людських речей, які я взагалі не розумію. Та водночас — до мене притягуються подібні до мене люди, музиканти. І тоді трапляється магія, — говорить артист. — Я ж по суті не в шоу-бізнесі. Я комерційно цим не займаюся. Сам все роблю: сам собі продюсер, режисер, звукоінженер… Так склалося із самого початку, ще коли я переїхав у Вінницю. У мене навіть фото є, де в гуртожитку я купив на позичені гроші перший ноутбук — такий товстий, мабуть допотопний (усміхається). І умудрився поставити на нього програму і щось клепати. От все життя це барахло зі мною.

Їде у весняний тур і 21 квітня виступить у Вінниці

Винятковий тембр голосу, вражаюча щирість, глибина у кожній пісні і вміння торкатися найтонших струн душі — те, за що мільйони шанувальників обожнюють Сергія Асафатова.

Кожний його концерт перетворюється на незабутню зустріч давніх, справжніх друзів. Це вінничани відчули сповна на крайньому концерті Сергія Асафатова у межах туру на підтримку ЗСУ, який відгримів у листопаді у театрі ім. Садовського. Атмосфера була фантастичною!

Зараз співак готує нову велику весняну концертну програму, яку протягом квітня презентує у 15 містах України — від Харкова і Дніпра до Івано-Франківська і Львова.

У рідній Вінниці Сергій Асафатов виступить 21 квітня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Для вінничан і гостей міста заспіває всі свої найкращі хіти, буде тішити яскравими прем’єрами, надихати і зворушувати, окриляти і нагадувати про найцінніше — запалить кожне серце вогниками світла, кохання, надії і щастя.

Родзинкою концерту стане приголомшливе світлове шоу, а оскільки у новий тур Сергій Асафатов їде із бендом у повному складі, на концерті нас чекає подвійний драйв.

— Вінниця, скоро зустрінемось і будемо обійматись! І хай вже прийде та весна! — запрошує Сергій Асафатов. — Бережіть себе і своїх!

Квитки на вінницький концерт співака вже можна придбати на сайті afisha.vn.ua та у всіх касах міста.

 

Читайте також:

Екскурсії Вінницею за допомогою смартфону: три цифрові гіди

Першими зустріли війну і не зрадили. Фільм про луганських прикордонників варто побачити всім!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up