Друге життя олЕнів та Оленів. «ТІК» та Джері Хейл перезаписали легендарну пісню

Друге життя олЕнів та Оленів. «ТІК» та Джері Хейл перезаписали легендарну пісню
  • Одна з найхітовіших композицій вінницької групи «ТІК» отримала нове звучання.
  • Фронтмен Віктор Бронюк записав композицію з популярною співачкою Джері Хейл.

Пісня про оленів 16 років. Напередодні новорічно-різдвяних свят вона отримала нове звучання. На  сторінці гурту на фейсбуці Віктор Бронюк пише про те, що додав стильне аранжування і заспівав її у несподіваній подачі дуетом із молодою українською співачкою Jerry Heil. Трек записали за тиждень.

«Ми з командою давно хотіли зробити апгрейд на цю пісню. Але далі розмов справа не просувалася. І тут кілька місяців тому дзвонить Яна (Jerry Heil), переживає і дуже обережно запитує про мою реакцію на ідею зробити римейк. «А чому ні? 1 кажу. — Є бажання творчо попрацювати — давай попрацюємо. Практика записувати дуети на відомі твори давно існує. Римейк часто стає навіть успішнішим, ніж оригінал».

На сторінці гурту йдеться, що Бронюк звик довго накопичувати живий звук у студії, і здивувався, що цього разу музична фонограма була заздалегідь готова. Але в ідеях із молодою виконавицею вони зійшлися, залишалося лише записати вокал. 

Відео дня

«Не можу на 100% говорити про свої враження. За роки роботи у шоу-бізнесі я став суб'єктивним. Але тут, чесно, мені сподобалося. Хотілося змінити подачу, додати джазу. Для мене ця робота була цікавою, і, я думаю, ми будемо продовжувати! Упевнений, що пісня сподобається шанувальникам та глядачам», — пише співак.




Читайте також:

Танцювали, грали та співали. Юні вінничани успішно виступили на шоу «Україна має талант»

Малюнок юної козятинчанки буде на всіх кавових стаканчиках заправок WOG

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач68

    Особисто мені це оновлення пісні більше подобається.
    Але в тренді нинішніх подій (замміністра поліції) то варто в приспів було добавити:
    ЗЕлені Олені не бриті і не голені...

keyboard_arrow_up