Черга за сміхом: Вінниця гучно відсвяткувала перший день Нового року з «ТеСамеШоу»

Черга за сміхом: Вінниця гучно відсвяткувала перший день Нового року з «ТеСамеШоу»
  • З вогняним полум’ям і абсолютним аншлагом 1 січня відгримів новорічний концерт екс-«Вар’ятів» у Вінниці.
  • Гумористи розказали, чому тепер виступають під новим брендом і за що обожнюють Вінницю.

Перше січня, 19.40, до входу у Будинок офіцерів вишикувалася величезна черга.

— Думаєте, черга за скумбрією по 8? — жартують вінничани. — А ні! Це на «ТеСамеШоу».

Зустрічати перший день Нового року на концерті «Вар’ятів» — фірмова вінницька традиція, якій цього року вже виповнилося сім років.

Відео дня

— Сьогодні артисти вперше виступають у Вінниці після ребрендингу колективу — тепер «Вар’яти» називаються «ТеСамеШоу». І у нас за багаторічною традицією — абсолютний аншлаг, — розповідають організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — А черга утворилася, бо всі глядачі прийшли майже одночасно — впритул до концерту, на якому, за теперішніми правилами «жовтої» карантинної зони, маємо ретельно перевіряти у всіх документи про вакцинацію, ПЛР-тести чи довідки про одужання. Попри чергу, настрій у всіх особливий, святковий — відчувається, як люди скучили за концертами та живими емоціями, які не порівняти з жодним онлайн-записом.

Коли вже всі глядачі зайняли свої місця у залі, вимикається світло, виходить Володимир Жогло — і Будинок офіцерів тут же вибухає оплесками.

У Вінниці творці першого україномовного гумор-шоу — улюбленці! Їх завжди чекають з особливим нетерпінням. А артисти у свою чергу віддячують тим, що відкладають новорічні святкування і, поки всі першого січня відходять від новорічної ночі, долають сотні кілометрів, аби приїхати до відданих вінницьких глядачів.

— Коли гастрольний рік починається з Вінниці, точно знаємо, що далі графік буде шалений і всі концерти будуть на найвищому рівні! Перевірено роками! — кажуть гумористи.

— Ми за традицією презентуємо у Вінниці абсолютно нову концертну програму і хоч наше шоу називається тепер інакше, незмінним залишається, що у жартах ми нічого не вигадуємо. Самі залишаємося такими ж, як були, і жартуємо про те, що відбувається у житті та побуті всіх українців, — говорять актори.

Про 2222 рік, що раптово стартував виключно в Україні, суперціни на рибу з паралельної реальності вищих осіб держави, «дива» діджиталізації, коли, ставши у електронну чергу, все одно мусиш ходити за довідками, бурхливі повернення з корпоративів, особливості відпочинку з маленькими дітьми у Єгипті, різницю у сприйнятті віку чоловіків і жінок та щоденні сімейні перипетії подружніх пар — кожну репліку, жарт, пісню, монолог і сценку-мініатюру вінничани зустрічали найбурхливішими оваціями і щирим сміхом.

А коли окремий номер актори «ТеСамеШоу» присвятили зміні назви свого колективу і остаточному відходу Сергія Притули у політику — чимало глядачів не приховували: тут точно сказано про них.

— Однозначно мого чоловіка показали! Десять разів говорила, що у шоу тепер інша назва, а він сів і все одно перепитує: «А де Притула?» — посміхаючись, ділиться вінничанка Ганна Миколайчук.

— Я не раз ходила на концерт «Вар’ятів» 1 січня у Вінниці. Скажу чесно, коли на початку 2021-го вони вперше приїхали без Притули, було відчуття, що чогось не вистачає. А сьогодні — зовсім інакше: ну просто вогонь! Як на мене, «ТеСамеШоу» ще кращі стали. Абсолютно кожен жарт був влучним і класним! Концерт дуже сподобався, — ділиться вінничанка Юлія Спицина.

У фіналі концерту актори пообіцяли неодмінно повернутися у Вінницю з новими концертами влітку і, звісно, наступного першого січня. А також разом з вінничанами записали новорічне відеопривітання для всієї України, під яким у соцмережах вдячні глядачі продовжують залишати відгуки про незабутній концерт.

— Я дивився майже всі програми «Вар'яти» по TV і довго мріяв потрапити на концерт. І ось це вчора сталося! Це було круто! Хочу ще! — пише Слава Залевський.

— Я вірно і віддано по всій Україні ганяюсь за «ТеСамеШоу», щоб попасти на концерти, напам’ять знаю всі програми. З упевненістю можу сказати, що Вінниця прийняла на самому найвищому рівні, найтепліше, найгучніше, найщиріше, — відзначає Оксана Пущал. — Найкращі чарівники гумору! Подарували свято, добро, масу емоцій!

Фото Дмитра Данкевича

 

Читайте також:

Інтерв’ю з ароматом кави. «Піккардійська Терція» про бізнес у карантин і найнезвичніші концерти за 29 років

У січні Вінницю чекає містика Гоголя і вистава-свято від одного із найстаріших театрів України

Куди сходити на святкові дні? Всі новорічні розваги міста для дорослих і малих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач68

    Дуже добре що україномовний гумор починає витісняти гумор на общєпанятном язикє. Але цього мало.
    Треба бути готовим до того, що скоро квартал перестануть так часто показувати по ТV і потрібно буде займати простір чимось своїм, а не московським.

keyboard_arrow_up