Битва логіки: переможці та рейтинг із 106 учасників

Битва логіки: переможці та рейтинг із 106 учасників
Результати першої вінницької «Битви логіки» вже відомі! Уже незабаром переможці одержать від RIA путівки до “Рок-готелю” у сонячному Батумі, а кращі ІТ-компанії перечитують топові роботи для запрошення талантів до співпраці!

Нагадаємо, другого вересня більше сотні юних ерудитів змагалися у «Битві логіки» за блискучу кар’єру та відпочинок на березі моря у Грузії. Цей унікальний проект ініціювала Медіа Корпорація “RIA” за підтримки спеціалістів гарвардської Бізнес-школи. Учасникам дали дві години на розв’язання задач двох бізнес-кейсів із США. Туди й відправили відповіді вінницьких інтелектуалів на переклад та перевірку.

Вирішення завдань від бізнес-закладу зі світовим ім’ям не потребувало жодних спеціальних знань – ані англійської мови, ані особливостей ІТ-галузі. Спеціалісти Гарварду оцінювали головним чином кмітливість, креативність підходу, спосіб та глибину мислення. Гарвардська бізнес-школа – одна з найвідоміших у світі. Вона пропонує людям з вищою освітою великий вибір освітніх проектів щодо управління бізнесом.

Троє лідерів конкурсу одержать не лише пропозиції престижної роботи, а й путівки до “Рок-готелю” на мальовничій набережній Батумі.

Відео дня

Журналіст зв'язався з трьома лідерами загального заліку.Переможці не можуть повірити у свій успіх. 22-річний Іван Кобзар закінчує магістратуру Вінницького національного технічного університету за спеціальністю «захист інформації».

– Ви серйозно? Я вже й не сподівався! Куди, кажете, треба підійти? – радіє Ваня.

Ще один щасливий призер – 55-річний Віктор Нечипорюк. Чоловік займався приватним підприємництвом.

– Засмутився, коли дізнався, що «Битва» лише для молодих. Але все одно прийшов – і мене допустили. Я давно мріяв випробувати себе у сфері ІТ-технологій. Тож виявилося, що змагався недаремно, – каже Віктор.

А 25-річний програміст Сергій Радківський прийшов на «Битву логіки» просто так – з цікавості. І, як бачимо, не пожалкував про цю випадковість.

– Клас, ще й Батумі! Дякую RIA за чудовий конкурс. Ви повідомили мені дуже приємну новину, – говорить Сергій.

І справді – є привід радіти. Готель Rock Hotel First Line розташований на найгарнішій набережній Європи! У кожному номері є балкон з видом на море. Приміщення мають унікальний дизайн. Тож вінницькі розумники поринуть в атмосферу курортної Грузії та оригінального рок-стилю на цілий тиждень.

Кожен зможе отримати путівки на безкоштовний відпочинок для трьох людей. Івана Кобзаря, Віктора Нечипорюка та Сергія Радківського вже запросили в редакцію отримати іменні сертифікати. Усі деталі їм повідомлять додатково.

Бажаємо успіхів!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Де можна ознайомитись з повними відповідями переможців?
  • Анонім

    А вопросы выложить можно?
  • Дарья

    Щасливчики, вітаю з перемогою, бажаю гарно відпочити.
  • Анонім

    А чому помилка в рейтингу, а саме в другому призовому місці? Середнє арифметичне з 60+60=60, а не 65)

    Нахайчук Виктория reply Анонім

    Дякуємо, що помітили, то технічна помилка. Вже виправлено :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up