«Зроблю фото в вашому гральному закладі»: як у Калинівці журналісти закрили ігрові автомати

«Зроблю фото в вашому гральному закладі»: як у Калинівці журналісти закрили ігрові автомати
Про відкриття грального закладу гравцям повідомили по SMS
  • У понеділок, 1 березня, наші журналісти разом з активістами викрили підпільний гральний заклад у Калинівці.
  • На місце події викликали поліцію, щоб зафіксувати правопорушення.

Вчора, 1 березня, активісти разом з нашими журналістками поїхали до Калинівки Вінницької області, щоб викрити незаконний гральний заклад. Про це читаємо у дописі головного редактора й журналіста-розслідувача RIA/20minut.ua Вадима Павлова.

«Там в районі автовокзалу нещодавно відкрився гральний заклад. Про відкриття вони повідомили колишнім гравцям...відправивши смс-ки — приходьте за такою то адресою, грайте і вигравайте (програвайте), — йдеться у дописі на facebook-сторінці Вадима Павлова. — Пускають лише знайомі обличчя або по дзвінку».

Відео дня

За його словами, щоб потрапити до середини, їм довелось чекати кілька годин.

«Там встановлено 10 комп'ютерів з іграми, як колись були на автоматах. Викликали поліцію. 10 хвилин і на місці з’явився власник приміщення. За ним приїхали і поліцейські. Пояснення відібрали, техніку вилучили, заклад закрили», — зазначає Вадим Павлов у себе на сторінці

Керівник громадської організації «Ревізія влади» й журналіст RIA Віталій Павловський поспілкувався із заступником керівника відділення № 1 Хмільницького районного відділу поліції.

«На телефон 102 Хмільницького відділу поліції надійшло повідомлення, що в місті Калинівка в районі автовокзалу незаконно працюють ігрові автомати, — говорить він у відео. — Раніше даний заклад функціонував як більярдний зал. На даний час тут знаходиться 10 моніторів».

Заступник керівника відділення № 1 Хмільницького районного відділу поліції додає, що надалі все буде встановлювати експертиза. 

«Надсилайте адреси у Вінниці і інших містечках мені на пошту [email protected] або пишіть у коментарі, — закликає Вадим Павлов. — А ми чи навідаємось самі, або передамо інформацію поліцейським».

 

Читайте також:

«Ситуація негарна» або Яку відповідь дали редакції на статтю про бенкет керівників поліції

«Герої не вмирають»! Вінницькі студенти вийшли на акцію вшанування пам’яті Героїв Майдану

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ваня Непей

    Не Калиновка а Мексика какае то
  • Олег Козак

    Прям америку открыли, всегда было и и будет......
  • Олег Каськов

    ...лише знайомі обличчя або за дзвінком.
    То чиї обличчя там були знайомі,ахтивістів чи журналістів?
  • Antonina Karetina

    Знайомі обличчя здали😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up