Затримала чоловіка, який напав на двох дівчаток та хотів їх згвалтувати

Затримала чоловіка, який напав на двох дівчаток та хотів їх згвалтувати
  • Поліцейські затримали підозрюваного у сексуальному насильстві та розбещенні неповнолітніх.
  • Затриманий минулого року згвалтував 19-річну дівчину. Поки тривав судовий розгляд, чоловік знову взявся за своє.

До поліції 26 липня звернулися двоє жителів області. Чоловіки повідомили, що невідомий застосував до їх неповнолітніх дочок фізичну силу та хотів згвалтувати. Сталося це у різних населених пунктах.

Першій потерпілій 13 років. Зловмисник увірвався до неї до хати, здійснив дії сексуального характеру та пропонував вступити з ним у статеві зносини. Дівчинці вдалося вирватися та втекти.

Цього ж дня вечері в другому селі на вулиці напали на 14-річну дівчину. Чоловік на велосипеді збив з ніг потерпілу та застосував фізичну силу. Дитина почала кричати та кликати на допомогу. Крик дівчинки почув місцевий житель та вибіг зі свого будинку, після чого нападник втік.

Відео дня

— За описами зловмисника, провівши розшукові заходи, поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні цих злочинів та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Як з’ясувалося, затриманий — раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та грабіж та є обвинувачуваним у вчиненні в січні минулого року зґвалтування 19-річної дівчини. 6 місяців, поки тривало досудове розслідування, він перебував під вартою. Наразі кримінальне провадження розглядається судом, і до обвинуваченого судом застосовано запобіжний захід — домашній арешт.

Нині 38-річний чоловік під вартою. Йому інкримінують сексуальне насильство, вчинене відносно неповнолітньої особи та розбещення малолітньої особи. Триває слідство.

 

Читайте також:

У Хмільнику ревнивець спалив квартиру, яку винаймав з коханою

Засуджений Малєц хоче не довічне, а строкове ув'язнення. Як пройшло засідання в апеляційному суді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Марія Собчук

    Рік слідство а що розслідувати
  • Nikolay Polyarush

    До таких суддів пора вже чинити дії сексуального характеру все одно не посадять.
  • Ксюша Швец

    Цілий рік❗❗❗судовий розгляд 🤦
  • Руслана Кравченко

    Кастрація, єдиний вихід

keyboard_arrow_up