У Хмільнику ревнивець спалив квартиру, яку винаймав з коханою

У Хмільнику ревнивець спалив квартиру, яку винаймав з коханою
  • Чоловік налякав жінку, через це вона втекла з дому. У гніві ревнивець підпалив помешкання та телефонував до співмешканки. Телефоном погрози продовжувалися.

Інцидент стався 14 липня у місті Хмільник. Близько 06.30 надійшов виклик на 102. Заявниця повідомила, що її співмешканець грозить підпалити їх орендовану квартиру. Чоловік поводив себе неадекватно, окрім підпалу, казав, що вб'є жінку. Коли жінка повернулася до квартири — там уже розпочалася пожежа.

— На момент прибуття слідчо-оперативної групи поліції на місці події рятувальники гасили загорання в квартирі п’ятиповерхівки, — йдеться у повідомленні поліції. — У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили та протягом кількох годин затримали 39-річного підозрюваного у місті Козятин. Зловмисник  раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Відео дня

Правоохоронці розпочали слідство та відкрили два кримінальні провадження. За умисне знищення або пошкодження майна та погроза вбивством).

 

Читайте також:

Чи змінять вирок за вбивство в Академічному? Суд у закритому режимі слухає апеляцію Малєца

Взяли «на гарячому». На Вінниччині викрили хабарника-прикордонника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    ц)

keyboard_arrow_up