Засудили 54-річного чоловіка, який згвалтував маленьку дівчинку. Скільки дали?

Засудили 54-річного чоловіка, який згвалтував маленьку дівчинку. Скільки дали?
  • Жахливий злочин стався на Вінниччині. Дорослий чоловік познущався з дитини, яку знає з народження. Суд був невблаганний та виніс злочинцю сурове покарання.

Вину 54-річного чоловіка довели повністю. На днях Могилів-Подільський міськрайонний суд виніс йому вирок.

— Прокурором доведено, що в липні 2019 року, неподалік від місця свого проживання, обвинувачений зустрів малолітню потерпілу, яку знає з народження, покликав її до себе та з метою задоволення статевої пристрасті неприродним способом, діючи умисно, достовірно знаючи про її малолітній вік, скориставшись своєю фізичною перевагою, відсутністю сторонніх осіб та її вразливим станом, яка в силу відсутності розуміння характеру і значення протиправних дій, не могла протидіяти та чинити йому опір, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру, — розповіли у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

За результатом судового розгляду судом підтримано позицію прокуратури та призначено чоловікові покарання у виді із внесенням даних особи до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи підсудний отримав покарання — 10 років позбавлення волі. Наразі цей вирок ще не набрав законної сили.

Відео дня

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Микола Болдецький

    Дивлюся    , якась    Таня    , Сірожка   . НА   ПЕРЕДОВУ  .Ви   ЩО   ЗОВСІМ   МІЗКІВ   НЕ   МАЄТЕ   ?  .  нА    ВІЙНІ    САМІ   ЛУЧЩІ   НАШІ    ХЛОПЦІ    , А  ЦИХ   УБЛЮДКІВ          РОЗТРІЛ   НА   МІСЦІ   ,  ЩОСЬ  НЕ  ТАК   НАЖАВ  , ВЕЛИКІ   БУКВИ   ПІШЛИ   .  ПіДАРАСІВ    , УЙОБКІВ   , НА   ПЕРЕДОВУ    НЕ    БЕРУТЬ   .
  • Світлана Підопригора

    Кастрація і довічне
  • Наташа Наташа

    Сука скотина щоб ти здох вбивця
  • Валентина Доковенко

    Довічно падло

keyboard_arrow_up