Загрожує довічне. Під варту взяли чоловіка, який викрав та згвалтував дитину

Загрожує довічне. Під варту взяли чоловіка, який викрав та згвалтував дитину
  • У Могилів-Подільському районі п'яний чоловік викрав 11-річну дівчинку. Малу він дві години тримав у себе в хаті. Дитина зазнала психологічного та фізичного насилля.
  • Злочинця затримали та судитимуть за трьома статтями. Нині від під вартою.

2 вересня в одному із сіл Могилів-Подільського району, нагадаємо, за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину правоохоронці затримали неодноразово судимого 56-річного чоловіка. Він викрав 11-річну дівчинку до якої застосував фізичне та сексуальне насильство. Поліцейським довелося вибивати двері неадеквата та силою звільнити заручницю.

Сьогодні, 6 вересня, прокуратура Вінницької області повідомила, що затриманого взяли під варту. Відзначають, що чоловікові загрожує довічне позбавлення волі. Його звинувачують:

Відео дня
  • за частиною 2 статті 146 КК України — викрадення та незаконне позбавлення волі малолітньої особи,
  •  за частиною 4 статті 152 КК України — зґвалтування особи, яка не досягла 14 років,
  •  частина 6 стаття 153 КК України — сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла 14 років.

— Слідством установлено, що підозрюваний 2 вересня надвечір в одному із сіл Могилів-Подільського району шляхом обману завіз до себе додому 11-річну дівчинку, яку зустрів на вулиці села. Чоловік силоміць утримував дитину близько двох годин. Підозрюваний застосував до дівчинки фізичне та сексуальне насильство. У цей час мати дитини шукала доньку по селі і, не знайшовши, викликала поліцію. Правоохоронці потрапили у будинок підозрюваного, звільнили малолітню потерпілу, а чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України, — зазначають у повідомленні прокуратури. — Згодом затриманому було повідомлено про підозру, а судом, за клопотанням слідчого, погодженого прокурором, до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

 

Читайте також:

Заробляли 100 тисяч в місяць. У Ладижині викрили масштабний наркобізнес

За годину брала дві тисячі. У Вінниці 20-річна дівчина «продавала» себе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач73

    а Порушэнко   и Яц ,як його  обзывала  нулонд  баптистка,.яки  сдали(продали)  крим  и  донбасс  на свобиди-оцэ  правосудие.и спровэдливисть

keyboard_arrow_up