Заробляли 100 тисяч в місяць. У Ладижині викрили масштабний наркобізнес

Заробляли 100 тисяч в місяць. У Ладижині викрили масштабний наркобізнес
  • У Ладижині об'єдналася група чоловіків. Вони організували дві нарколабораторії, виготовляли та збували наркотики.
  • Очолював незаконний промисел місцевий житель, який уже був судимий за наркозлочини та вбивство.

На днях у Ладижині поліція викрила організоване злочинне угруповання. За діяльністю зловмисників, які виготовляли та збували амфетамін на території Вінницької області, правоохоронці слідкували декілька місяців — проводили оперативні закупівлі та документували злочин. У такий спосіб «наркобізнесмени» заробляли близько 100 тисяч гривень в місяць.

До складу угруповання входили місцеві жителі, які були неодноразово судимі за тяжкі насильницькі, майнові та наркозлочини. Організатор — 36-річний раніше судимий за вбивство та наркозлочини житель Ладижина. 

— З залученням бійців КОРДу та роти особливого призначення поліцейські провели вісім санкціонованих обшуків та припинили діяльність двох нарколабораторій, облаштованих ними у гаражі та господарському приміщенні за місцем проживання 36-річного організатора злочинного угруповання. Там поліцейські вилучили обладнання, прекурсори для виготовлення психотропних наркотичних речовин та готовий для вживання амфетамін в особливо великих розмірах, — розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Під час проведення обшуків у організатора та інших фігурантів, причетних до виготовлення та збуту наркотичних засобів, працівники поліції вилучили амфетамін в особливо великих розмірах, обладнання, прекурсори та хімічні реагенти для його виготовлення, електронні ваги, чорнові записи, сім-картки, мобільні телефони, банківські картки та гроші, отримані від продажу наркотиків.  

Відео дня

За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. Вилучене направили на експертизу. 

Фігурантам угруповання загрожує покарання — до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

 

Читайте також:

Вкрали пів поля. Ошукані пайовики перекриватимуть трасу з Вінниці на Турбів

Чим завершилася масштабна пожежа на Старому місті? Поліція відкрила провадження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Корнійчук

    Хороша робота, а поліції респект і уважуха!👍👍👍

keyboard_arrow_up