За незаконну спробу перетнути кордон чоловік сплатив майже 47 тисяч гривень

За незаконну спробу перетнути кордон чоловік сплатив майже 47 тисяч гривень
  • З підробними документами та за хабар хотів перетнути кордон житель Запорізької області. Чоловіка притягли до відповідальності та оштрафували.

— Установлено, що житель Запорізької області з метою незаконного перетинання державного кордону України, використовуючи завідомо підроблені документи, під час проходження прикордонного контролю пред`явив їх працівникам Державної прикордонної служби України, — зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Однак, будучи викритим прикордонниками, правопорушник з метою уникнення відповідальності, надав працівнику прикордонної служби 1000 доларів США, як «винагороду» за уникнення відповідальності за свої незаконні дії.

Справу під контроль взяли працівники Могилів-Подільської окружної прокуратури. Кримінальне провадження по даному факту до суду прокурори скерували 15 квітня. А 18 квітня відбувся суд.

У результаті порушнику виписали штраф у розмірі 17 тисяч 850 гривень, який він одразу сплатив. Також у нього на користь держави конфіскували тисячу доларів, яку він пропонував, як хабар. Загалом з кишені порушника пішло 47 тисяч 370 гривень.

Відео дня

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up