Взяли під варту вінничанина, який повідомив про замінування ринку «Урожай»

Взяли під варту вінничанина, який повідомив про замінування ринку «Урожай»
  • Адвокат чоловіка вимагав пом'якшити запобіжний захід. Аргументував це тим, що вінничанин працює на заводі та має постійне місце проживання. Однак суд був іншої думки.

11 лютого близько 20.30 вінничанин зателефонував на лінію «102» та надав неправдиву інформацію про підготовку вибуху ринку. Сьогодні, 22 лютого, в апеляційному суді слухали цю справу, інформує пресслужба Вінницького апеляційного суду.

Адвокат підсудного просив скасувати ухвалу слідчого судді та ухвалити нову — про застосування до чоловіка м’якшого запобіжного заходу — домашнього арешту.

«Ризики, що підозрюваний може переховуватися від суду та слідства, — не доведені. Він має постійне місце проживання, працює на заводі «Маяк». Учасник бойових дій. Свою вину у скоєному визнав», — зауважив на судовому засіданні адвокат.

Відео дня

Відзначимо, що чоловіку інкримінують підозру у вчиненні тяжкого злочину за частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України info. За це передбачене покарання — від двох до шести років позбавлення волі.

Колегія суддів відхилила апеляційну скаргу захисника. Відтак, підсудний залишиться під вартою з визначенням майже 55 тисяч гривень застави.

 

Читайте також:

Уродженець росії працював у «Укроборонпром» та здавав позиції ЗСУ

У вінницькому апеляційному суді розглянули першу в цьому році справу про державну зраду

Нові підозри митрополиту: СБУ викрила чергові факти підривної діяльності очільника єпархії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарина Бятова

    От скотиняка! Потрібно   суворо карати за такі витівки,та щей під час війни.Статтею 259ККУ  визначено, що свідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, – карається позбавленням волі на строк від 2 -х до  6-ти  років. (І не потрібно зважати на жування шмарклів,що  "не хотів,пошуткував,більше не буду
  • Евгений Каминский

    Цікаво хто це......
  • Ірина Дмуховська

    А корегувальникам, що винні в смертях людей які вироки виносять?

keyboard_arrow_up