Вніс заставу, вийшов і знову за своє. У Вінниці затримали драг-дилера з кілограмом наркотиків

Вніс заставу, вийшов і знову за своє. У Вінниці затримали драг-дилера з кілограмом наркотиків
  • У Вінниці правоохоронці затримали 23-річного хлопця з майже кілограмом заборонених речовин. Їх він мав розфасувати та продавати по всій країні.

Затримали драг-дилера, який отримував великі партії наркотичних речовин, фасував їх та надалі розповсюджував по всій країні, 6 жовтня. У зловмисника вилучили майже 300 грамів марихуани, таку ж кількість психотропів і наркотичної солі, фасувальні пакети, електронні ваги, термопринтер, інші речові докази його протиправної діяльності. Про це інформує поліція Вінницької області.

— Декілька місяців тому, правопорушника, який тимчасово проживає у Вінниці, затримували у Київській області за аналогічний злочин. Там йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави. Він вніс заставу та переїхав на Вінниччині де продовжив займатись збутом наркотиків, — зазначають у поліції. — Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу — тримання під вартою без можливості внесення застави.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Хлопцю загрожує до 10 років позбавленням волі з конфіскацією майна.

У 18-річного вінничанина, нагадаємо, вилучили наркотиків на 53 тисячі гривень. Хлопцю тепер загрожує до восьми років позбавлення волі.

А на Вишеньці поліцейські зупинили хлопця, який помітно нервував. У нього виявили 25 доз наркотиків, які він планував розповсюдити у мікрорайоні.

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Орися Майданюк

    Того і пустили щоб ще продав і травив дітей
  • Эльдар Сардаров

    Без мусорів ця схема не працює!садять лохів для галочки!
  • Юрій Паранюк

    синій мет є?
  • Галя Дарієвська

    Хай розкажи де бире

keyboard_arrow_up