На Вишеньці 19-річний парубок мав розкласти 25 «закладок». Не встиг

На Вишеньці 19-річний парубок мав розкласти 25 «закладок». Не встиг
  • Поліцейські зупинили хлопця, який помітно нервував. У нього виявили 25 доз наркотиків, які він планував розповсюдити у мікрорайоні Вишенька.

У Вінниці оперативники 30 вересня затримали збувача амфетаміну. Хлопцю 19 років. Про це інформує Поліція Вінницької області.

— Мешканця Якушинецької територіальної громади оперативники затримали під час відпрацювання території обслуговування на одній з вулиць міста. Під час спілкування з поліцейськими хлопець помітно нервував, — зазначають у поліції — В ході поверхневої перевірки у правопорушника працівники поліції виявили 25 підготовлених згортків з амфетаміном вагою по одному граму кожен.

Відео дня

Зі слів затриманого, заборонені наркотичні речовини він мав намір розкласти в мікрорайоні «Вишенька» та надалі розповсюдити за допомогою мобільного додатку Telegram.

Наркотичні речовини правоохоронці у нього вилучили та направили на експертизу. Також вилучили і мобільні телефони.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України info. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

У 18-річного вінничанина, нагадаємо, вилучили наркотиків на 53 тисячі гривень. Хлопцю тепер загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Євгенія Матвеєва

    Не цінуєш ти свого життя і інших людей, в такий час, коли гинуть стільки людей,  треба бути зовсім безголовому, щоб таке робити.
  • Юрій Паранюк

    кладмен вінницького хайзенберга???
  • Маша Волинець

    Ушльопок

keyboard_arrow_up