Віту Заверуху в соцмережах називають героїнею і плюються

Віту Заверуху в соцмережах називають героїнею і плюються
Вінничанку Віту Заверуху, яку звинувачують у посяганні на життя провоохоронців, заарештували. В соцмережах люди діляться своїми міркуваннями щодо дій Віти та її друзів.

Нагадаємо, чоловіки в масках зі зброєю пограбували АЗС у Києві. Під час їх затримання виникла перестрілка з міліціонерами. В редультаті два правоохоронці загинули, помер і один з нападників, трьох його товаришів затримали. Вчора арештували і вінницьку активістку Віту Заверюху, яка за інформацією прес-служби прокуратури міста Києва, перебуваючи у тісних стосунках з трьома підозрюваними у вбивстві міліціонерів, брала участь в організації обстрілу посту ДАІ у Биковні, який було скоєно напередодні, 2 травня, цією ж групою осіб.

Так прокоментувала список затриманих вінницька активістка Таїса Гайда:

Правозахисниця Тетяна Монтян: "...хлопчиків кривавих в очах у них не спостерігається..."

Відео дня

Колишній очільник вінницької обласної міліції Віктор Русин написав, що причина подібних подій - відсутність державної програми для молоді.

 

 

РоC 7;стріл беркутівців у Києві.Віту Заверуху знаю особисто. Дуже прямолінійна, хоробра і патріотична дівчина. Бачив її в ...

Posted by Михайло Рюхов on 6 травня 2015 р.

 

Голова товариства Ветеранів АТО Кирило Сергеєв: "...Ті хто заварив цю кашу, зараз активно намагаються загострити цей конфлікт до відвертого протистояння..."

НC e;ві подробиці про Віту ЗаверюхуПрод&# x43e;вжуємо збирати інформацію, і знову дещо вдалось накопати.1-го травня, Віта була в...

Posted by Кирило Сергєєв on 7 травня 2015 р.

 

Айдарівець Євген Дикий: "...У нормальному суспільстві 18-літні дівчата не отримують три контузії на фронті, поки здорові вгодовані мужики - спецназівці сидять за їхніми спинами в тилу..."

ВІ& #x414;МОРОЗКИ vs ПРАВОСУДДЯ: НА МЕЖІ ВІЙНИМєнти вишибають двері квартири. Вони озброєні, у броніках та касках - беруть неб...

Posted by Evgen Dykyj on 6 травня 2015 р.

Читайте також:
Активістка з Вінниці Віта Заверуха розстріляла двох екс-беркутівців у Києві?
Серед затриманих чи арештованих Віти Заверухи немає. Схоже, вона переховується
В київських „беркутів” стріляли вінничани. Терористи вони чи месники? 
Третя версія вбивства міліціонерів в Києві: спочатку була сварка
Заверуху дійсно заарештували. Київський суд визначив заставу в понад 3,5 мільйона

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Taras Yasinsky

    Особисто спілкувався з Вітою під час початку Майдану, коли лиш невеликий відсоток щирих і небайдужих громадян здатних швидко приймати рішення об'єднувались і протидіяли супротиву старої влади, так от ЗАЯВЛЯЮ шо це дуже похоже не на правосуддя а на якісь грязні ігри, і нада би розібратись чого одну з тих хто зробив дійсно значний внесок в очищення міста від ригівської плєсєні, щиру і сміливу патріотку, тєрзають ніби вона міліціонєра кірпічом по голові гепнула і ограбила в темному переулку, а не доносила адекватними для тодішньої ситуації методами зміст фрази "міліція з народом" до "органів" формально підконтрольних ригам, під час виконання їх наказу.

    Нагадує не правосуддя а вендетту: чи то старі "органи" вижили і обідились, чи то попросили їх, скориставшись правоохоронною системою як засобом цькування, як в лєвіафанії?

    Однозначно треба вимагати публічності справи: в цивілізованих суспільствах у випадках коли честь правоохоронних органів ставиться під сумнів, якшо вони чесні то обов'язково знайдеться можливість послабити режим секретності і розвіяти сумніви доказами. Тому якшо нам не покажуть доказів участі Віти в організації обстрілу посту ДАІ у Биковні 2 травня - то скоріше всього нас нагло імєют.

    Артем reply Taras Yasinsky

    В цивильзованной Германии в тюрьму сажают ЗА СВАСТИКУ.
  • Анонім

    Мне нравится ход ваших мыслей!
  • Анонім

    Нормальна в нас країна, святкуємо 9-го травня Перемогу над фашизмом і в той же час називаємо героєм особу яка пропагандує той самий фашизм та насильство!  І ми ще хоче жити як в Європі?
  • Anonymous

    ТУТ НИ ГЕРОИЗМОМ НИ, ТЕМ-БОЛЕЕ ПАТРИОТИЗМОМ И НЕ ПАХНЕТ! Глупых непослушных детей допустили до оружия, забили головы странной идеологией и утопическими идеями. кто из нас в детсве не мечтал стать супер-героем? вот у них этот возраст затянулся. вопрос в том, где было общество, в первую очередь близкие люди, разве они не видели чем увлекаются их дети? девочка, 19 лет, да какая она героиня? она что вынесла из горящего дома людей? она спасла кому-то жизнь? надеть символику и под гасло "героям слава" может каждый, а тут еще и с автоматом...но в этом ли суть?

    не арестовывать, а перевоспитывать, вот что ей необходимо. психолог+трудотерапия+нормальное отношение окружающих, вот и всё, что нужно "ребенку" с затянувшимся переходным периодом до 19 лет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up