Вісім років за 20 тисяч. Вінничанин обібрав дві кредитні спілки

Вісім років за 20 тисяч. Вінничанин обібрав дві кредитні спілки
  • Вінничанин пограбував одну кредитну спілку. Його не зловили. Він подумав, що повезе і другого разу та пішов на ще один грабіж. Тепер йому за два злочини загрожує до восьми років ув'язнення.

На Привокзальній близько 19.30 21 липня до кредитної спілки зайшов невідомий чоловік, погрожуючи фізичною розправою присутнім працівникам, забрав з сейфа гроші у сумі 7000 гривень.

Нападника розшукала поліція. Ним виявився 56-річний вінничанин.

— У ході слідства встановлено, що затриманий причетний до пограбування  ще однієї кредитної установи в травні цього року. Чоловік у масці зайшов до приміщення спілки на проспекті Коцюбинського та, словесно погрожуючи застосуванням зброї, почав вимагати кошти, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Зловмисник дістав з-під куртки молоток та декілька разів вдарив ним по захисному склу касового приміщення. Розбивши вітрину, він, погрожуючи працівникам установи розправою, забрав 13 000 гривень та втік.

Відео дня

У затриманого вилучено частину грошових коштів та банківську картку. Нині він під вартою. Може вийти, якщо внесе 190 320 гривень застави.

За грабіж чоловікові загрожує ув’язнення до восьми років.

 

Читайте також:

Затримала чоловіка, який напав на двох дівчаток та хотів їх згвалтувати

Смертельна ДТП на Гайсинщині: загинув батько та його 15-річний син

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up