Смертельна ДТП на Гайсинщині: загинув батько та його 15-річний син

Смертельна ДТП на Гайсинщині: загинув батько та його 15-річний син
  • Смертельна аварія сталася у Гайсинському районі. З легковика залишився лише металобрухт, вижити водієві та пасажирові не вдалося.
  • Загиблі — батько та його 15-річний син. Ще один потерпілий, 17 років, нині у лікарні.

Аварія трапилася 25 липня близько 17 години поблизу села Зятківці Гайсинського району, що на автошляху Гайсин-Теплик. 

На місце події прибула поліція та швидка. Медики змогли лише констатувати смерть двох людей, які були у легковику. Їх тіла діставали рятувальники.

Відео дня

— О 16.50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду За попередніми даними водій легкового автомобіля Mercedes не впоравшись з керуванням здійснив зіткнення з вантажним автомобілем, який рухався в попутному напрямку, — зазначають у пресслужбі ДСНС. — Рятувальники Гайсина за допомогою спецінструменту деблокували з легковика тіла двох загиблих.

У поліції зазначають, що Mercedes керував 45-річний житель Києва. Чоловік під час обгону не впорався з керуванням. 

Під час зіткнення загинув він та його 15-річний син.

У машині був ще один пасажир — хлопець 17 років. Дивом він вижив. Нині потерпілий у лікарні. За попередніми даними, у підлітка діагностували перелом гомілки.

— За попередньою інформацією слідства, 45-річний киянин під час обгону, не обравши безпечної швидкості та дистанції, допустив зіткнення з вантажівкою «САЗ 3517». У результаті аварії водій легковика та його неповнолітній син від отриманих ушкоджень загинули на місці події. Ще одного пасажира Mercedes — 17-річного підлітка з переломом гомілки госпіталізовано у травматологічне відділення районної лікарні, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Поліцією розпочато кримінальне провадження. В межах відкритого кримінального провадження слідчим призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини цієї автопригоди. 

 

Читайте також:

У зоопарку для дошкільнят встановили вісім розважально-навчальних дошок

Сьогодні вітаємо парашутистів та Гаврила. Історія та прикмети 26 липня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Iryna Grynda

    Для наших людей краще погані дороги -менше біди було
  • Cawa Klimov

    Звичайно жаль,,, но куда критини летять
  • Стас Хамлов

    Нагадування живим , НЕЛІТАЙТЕ , бляді .
  • Sergeii Cherniichuk

    2 полоси ,а іідуть як 4 полоси ,ііхав з Львова на Умань через Вінницю ,після Гайсина було ДТП бмв і китайський джип ,в джипі мужик насмерть((( дорога супер ,но літають як на ракетах (((

keyboard_arrow_up