Виробництво психотропів у промислових масштабах: справу організатора банди скерували до суду

Виробництво психотропів у промислових масштабах: справу організатора банди скерували до суду
  • Слідчі скерували до суду справу організатора наркоугруповання, фігуранти якого виготовляли та збували психотропи в регіоні.

Вчора, 15 березня, направили до суду матеріали кримінального провадження щодо 31-річного організатора банди, учасники якої на території області виготовляли та збували амфетамін. Про це повідомляють в обласному главку поліції.

— Під час досудового розслідування слідчі встановили, що у липні минулого року житель Ладижина разом із раніше судимими спільниками налагодили виробництво психотропів у промислових масштабах. Дохід від банди становив близько півмільйона гривень щомісяця, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Правоохоронці додають, що дії 31–річного фігуранта слідчі кваліфікували за:

  • статтею 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів),
  • статтею 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів)
  • та статтею 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Читайте також:

Двадцята ніч війни: про найголовніше у Вінниці та області (ХРОНІКА)

У Вінниці затримали прихильника «руського міра». Ним займається СБУ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up