Вінницький фізрук, якого підозрюють у розбещені дітей, сплатив майже 200 тисяч застави

Вінницький фізрук, якого підозрюють у розбещені дітей,  сплатив майже 200 тисяч застави
  • Вінницького вчителя підозрюють у злочині — домаганні до учнів. На днях його взяли під варту з можливістю внести заставу. Цим родина підозрюваного уже скористалася.

У понеділок, 29 листопада. в апеляційному суді відбувся розгляд стосовно вчителя, підозрюваного у розбещенні неповнолітніх.

— Апеляційну скаргу прокурора суд відхилив. У ній сторона обвинувачення просила не обирати підозрюваному альтернативний запобіжний захід. Адвокат же з рішенням першої інстанції погодився, — зазначають у пресслужбі апеляційного суду. — Додамо, що апеляційний розгляд відбувся в закритому режимі. Ймовірний злочинець, учитель однієї з вінницьких шкіл, перебуває на волі.  Заставу сплатив його батько.

Розмір застави становив 190 тисяч 320 гривень.

Відео дня

Відзначимо, що окрім розбещення неповнолітніх,  24-річному педагогу інкримінують домагання дитини для сексуальних цілей. За такі кримінальні правопорушення передбачено до восьми років ув’язнення.

У помешканні чоловіка та за місцем його роботи слідчі поліції та оперативники, нагадаємо, провели обшуки, в ході яких вилучили мобільний телефон та комп’ютерну техніку. 

За попередньою інформацією кримінальної поліції та слідства, від дій педагога постраждали декілька дітей. Розпусні дії щодо неповнолітніх вчитель вчиняв, як під час особистого спілкування, так і у месенджерах.

 

Читайте також:

Витік хімічно небезпечного газу у Немирові. Поліція розпочала розслідування

Отримували по тисячі вдень. У Вінниці виявили групу нелегалів з Узбекистану

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сабіна Гурбанова

    можливо знаєте школу, в які це сталось?
  • Сабіна Гурбанова

    можливо хто знає людей, які постраждали? буду дуже вдячна за допомогу!
  • Олександр Онофрійчук

    Поломати руки шоб їв через трубочку тварь йобана. І закрити на зону на років 20.

keyboard_arrow_up