Отримували по тисячі вдень. У Вінниці виявили групу нелегалів з Узбекистану

Отримували по тисячі вдень. У Вінниці виявили групу нелегалів з Узбекистану
  • Група іноземців приїхали до України на заробітки. Працювали на будівництві та отримували зарплатню. Але свою працю вони не зареєстрували, тобто працювали та перебували в країні нелегально.

У Вінниці на будівництві 29 листопада правоохоронці виявили 15 іноземних громадян, які незаконного перебували на території країни.

За порушення міграційного законодавства на іноземців склали адмінпротоколи. Наразі вирішується питання про примусове повернення громадян Узбекистану до країни походження. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Відео дня

— До поліції надійшла інформація, що на одній з будівельних фірм в обласному центрі незаконно працюють іноземні громадяни. Під час перевірки цієї інформації на одному з будівництв поліцейські виявили 15 іноземців, які порушили дозволений законодавством термін перебування на території країни, — йдеться у повідомленні поліції. — Правопорушників запросили до Управління міграційної служби, де на них склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та винесли постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді сплати штрафу у розмірі 3 060 гривень.

Іноземці зазначили, що уже три місяці працюють у Вінниці та отримують щодня зарплатню. Добова такса — тисяча гривень.

 

Читайте також:

Новий штам коронавірусу «Омікрон» стрімко шириться світом. Чи загрожує він Україні

Здійснили пінну атаку. У Літині через несправність спалахнув мікроавтобус

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Євген Коваль

    По 2 тысячи им платили... по тысяче на всех разве что..
  • Сергій Кудрич

    ...а своїх робітників западло брати на роботу з платнею в 1000 гр. в день.
    Ганьба.

    Читач88 reply Сергій Кудрич

    Я работал - мне по 500 грн в день. макс по 800 платили.... В других странах своим всегда больше платят, чем приезжим, а у нас наоборот.....
  • Жора

    =!
  • Жора

    Где  это 1000 грн?

keyboard_arrow_up