Вінницькі правоохоронці вилучили понад 5 тисяч пачок тютюнових виробів без акцизу

Вінницькі правоохоронці вилучили понад 5 тисяч пачок тютюнових виробів без акцизу
  • Під час перевірки двох місцевих магазинів у Вінниці виявили велику кількість тютюнових виробів, які реалізувались без ліцензії.
  • Правоохоронці вилучили понад 5 тисяч пачок цигарок різних марок та брендів.

Поліцейські відділення поліції №1 Вінницького райуправління під час перевірки двох місцевих магазинів виявили велику кількість тютюнових виробів, які реалізувались без ліцензії. Слідчі вилучили понад 5 тисяч пачок цигарок різних марок та брендів.

Підакцизна продукція вилучена та направлена на експертизу. Поліція встановлює джерело її походження.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною першою статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. Досудове розслідування триває.

Відео дня

Правоохоронці вкотре нагадують: продаж підакцизних товарів, алкоголю або тютюнових виробів, може здійснюватися виключно за наявності відповідної ліцензії.

Нагадаємо також, що вчора, 22 листопада, редактор «20 хвилин» Вадим Павлов разом із журналістом та активістом Віталієм Павловським провели розслідування, в якому показали на прикладі одного кіоску, як відкрито продають нелегальні цигарки. 

— Держава недоотримує мільйони гривень податків. І це в той час, коли у нас війна. Коли люди по копійці збирають, щоб допомогти нашим військовим, — пише у своєму дописі Вадим.

Детальніше про результати перевірки читайте в матеріалі:

 

Читайте також:

Молода вінничанка організувала «спиртовий бізнес» та заробила на ньому 20 мільйонів

Поліцейський отримав ножове поранення, приїхавши на виклик про домашнє насилля

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктор Тарнавский

    Даладно??? Они продаются на всех рынках, все об этом знают но ничего не делают
  • Татьяна Серебрякова

    Таможню провірте,як вони заїхали наведіть порядок і вилучати не прийдеться.
  • Иван Заец

    Ці "ребята" заради баришу готові не те що Україну - матір рідну продати за 30 срібників.
  • Next

    Поліція має  без  встановлення джерела  походження п'яти тисяч пачок цигарок відправити їх  на передову,  для потреб військових, це буде гуманітарна допомога від Вінницької поліції.

keyboard_arrow_up