Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»

Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»
Поліцейські Вінниччини припинили діяльність студії, де неповнолітніх вербували для роботи «веб-моделями» в Інтернеті
  • На Вінниччині викрили 26-річну жінку, яка під прикриттям звичайного офісу облаштувала студію, де втягувала неповнолітніх дівчат до роботи «веб-моделями» та демонстрації інтимних частин тіла в Інтернеті за гроші.

​​​​​​За словами начальника вінницької обласної поліції Івана Іщенка, поліція зібрала достатньо доказів протиправних дій 26-річної вінничанки, яка майже рік займалась вербуванням неповнолітніх дівчаток та отримання доходу.

Жінка через соціальні мережі Інтернет та мобільні додатки шукала дівчат та пропонувала їм роботу в офісі з перекладу текстів, операторами кол-центру та інші. 

Відео дня

— При особистій зустрічі дівчаток зі зловмисницею, остання доводила до їх відома вже інші принципи роботи, а саме спілкування в Інтернеті із застосуванням веб-камер з клієнтами з України та іноземних держав, — встановили слідчі під час розслдіування.

Аби успішно зареєструвати неповнолітніх дівчат на певних веб-сайтах, однією із умов яких є повноліття користувача, та з метою приховання віку останніх зловмисниця виготовляла імітацію паспорта громадянина України, в якому змінювала рік народження особи.

— «Моделі» у орендованому підозрюваною офісі використовуючи ноутбуки, обладнані веб-камерами, авторизовувалися на сайтах і в режимі он-лайн спілкувалися з їх користувачами, оголялися, здійснювали маніпуляції зі статевими органами. За вчинення вказаних дій на відповідні акаунти неповнолітніх дівчат нараховувались грошові кошти, доступ до яких мала лише зловмисниця, — кажуть у відділі комунікації обласної поліції.

Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські вилучили чорні записи, картки імітовані під паспорт громадян України зі зміненими даними, комп’ютерну техніку, електронні носії інформації та інші речові докази. 

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. 

Поліцією встановлюються особи, причетні до злочину.

Поліцейськими Вінницького районного управління поліції здійснюється досудове розслідування.

Довідка:

Стаття 301-2 (3 частина) Кримінального кодексу України: Проведення видовищного заходу сексуального характеру за участю неповнолітньої особи. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

У Вінниці, нагадаємо, сутенерка організувала місце розпусти під виглядом масажного салону.  Поліція розповіла цікаві подробиці слідства. А ми дізналися, де саме працював салон. Про це читайте у публікації: Масаж в панчохах за 6 тисяч гривень. На Коріатовичів накрили бордель

 

Читайте також:

СБУ передала арештований у Вінниці бізнес російського олігарха на два мільярди гривень

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ніна Ніколюк

    До стовпа і нехай працює веб працівницею !!!
  • Владимир Ткачук

    ВАНТАЖНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ
    ДОСТАВКА
    ВІННИЦЯ ТА ОБЛАСТЬ
    ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ
    ВЕЛИКИЙ ВИБІР АВТО
    097 856 77 68
  • Ніна Бендовська

    От сука
  • Ольга Борисюк

    Суку роздерти

keyboard_arrow_up