Вінничанин забув карту в банкоматі, а з неї почали списувати кошти

Вінничанин забув карту в банкоматі, а з неї почали списувати кошти
  • Необачність вінничанина призвела до втрати трьох тисяч гривень. Забуту картку підхопила раніше судима жінка та пішла нею розраховуватися по магазинах.

Розшукали та затримали підозрювану правоохоронці 1 липня. Про це розповіла Поліція Вінницької області.

Розповідають, що до них звернувся 22-річний вінничанин. Чоловік повідомив, що залишив банківську карту у банкоматі, коли знімав готівку. На карті було шість тисяч гривень. Через деякий час на його мобільний телефон почали надходити сповіщення про розрахунок карткою у магазинах міста та списання коштів з балансу.

Загалом було 14 списань на три тисячі гривень.

Відео дня

— Працівники поліції встановили всі торгівельні заклади, у яких проводився розрахунок втраченою карткою. Переглянувши відео з камер спостереження у магазинах, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину, — зазначають у повідомленні поліції. — Нею виявилась раніше судима за майнові та наркозлочини 31-річна жителька міста. ЇЇ поліцейські затримали за місцем проживання.

Картку потерпілого у жінки вилучили, а за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження. Вінничанці загрожує до восьми років ув'язнення.

Що робити, якщо ваша банківська картка застрягла в банкоматі або ви її там забули?

Головне зберігати спокій та швидко вжити заходів:

  • Якщо банкомат «з'їв» вашу картку, головне — відразу телефонувати до свого банку і блокувати її. Після цього можете замовити перевипуск карти. Або скористатися послугою онлайн-банкінг і самостійно розв'язувати проблему. Наприклад, перерахувати кошти на іншу карту, а потім заблокувати її самостійно.  
  • Якщо ви забули карту — також заблокуйте її, аби нею не скористалися інші.

 

Читайте також:

Хто винен? На Соборній двоє на самокаті потрапили під колеса легковика

На Чорновола під колеса Ford потрапив чоловік на електросамокаті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач68

    За такі речі варто судити жіночку. Тільки так вона зможе усвідомити халепу в яку потрапила.

    За три дні до війни теж знайшов карту біля банкомату. Навіть думки не було скористатись нею. Взяв і заніс у найближче відділення цього банку і все. Повідомив де саме знайшов і на цьому питання вирішено. А якась мерзота взяла і спеціально робила невеликі покупки, щоб незапитувало пін -код.
  • Artem Snic

    какое же это существо тупое...

    21й век, всё отслеживается, везде камеры, на лицо - естественный отбор

keyboard_arrow_up