Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло

Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
  • Житель Вінниці погодився віддати кругленьку суму, аби йому допомогли незаконно перебратися за кордон. Сприяти втечі погодився житель Черкащини, якого правоохоронці затримали на отримані частини винагороди. 

Жителю Черкаської області повідомили про підозру за фактом організації та сприянні незаконному перенаправленню через держкордон, — повідомляють у Вінницькій обласній прокуратурі. 

За даними слідства, за 10 тисяч доларів винагороди правопорушник зобов’язувався сприяти незаконному перетину через державний кордон жителю Вінниці. Зловмисник обіцяв особисто супроводжувати військовозобов’язаного, повідомив заздалегідь розроблений маршрут, умови та порядок дій під час переправлення через кордон України. Затримали чоловіка під час отримання ним першої частини винагороди у сумі 1 тисячі доларів.

Наразі судом підтримано позицію прокурора Вінницької окружної прокуратури та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відео дня

​За вказаний злочин передбачено покарання до 9 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскацією майна.

Читайте також:

У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким

Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Ser Zam

    Мабуть не поділився?
  • Я в отчаянии

    Вибачте будь ласка мені може то недоречно я жінка в селі звісно та має бути вибачте ще раз релакс  Героям антистрес наприклад массаж тільки не сердіться ну щоб ви розумієте про що я а що всі люди втомлюються стреси антистрес має бути
  • Редькин Саша

    Никто не хочет умирать!
  • Георгій

    Поділиться та  відпустять.

keyboard_arrow_up