«Він зможе ходити. І досить гарно», — каже батько юнака, який торік втратив ноги під потягом

«Він зможе ходити. І досить гарно», — каже батько юнака, який торік втратив ноги під потягом
Володимир Авдєєв
  • На своє 18-річчя Володимир Авдєєв потрапив під колеса поїзда. Йому відтяло обидві ноги. Близькі не вірять у нещасний випадок. Що нового у справі?

На початку грудня ми розповідали про 18-річного Володимира Авдєєва, який потрапив під потяг у Козятинському районі. В поліції тоді говорили, що ноги хлопця лежали на рейках, а сам Володимир — між ними. 

Машиніст потяга сигналив, однак хлопець продовжував нерухомо лежати. Повністю загальмувати локомотив з вантажними вагонами не встиг і переїхав хлопцеві ноги. Саме машиніст викликав на місце події поліцію, швидку на надавав першу медичну допомогу. Після цього Володю доставили до реанімації Козятинської ЦРЛ. 

Слідчі розпочали провадження за частиною 2 статті 276 info Кримінального кодексу України. Рідні хлопця не погоджувалися з версією слідства і вважали, що Володимира побили, а потім поклали на колії. На їхню думку, це могло бути незавершеним навмисним вбивством.  

Відео дня

Батько хлопця, також Володимир, категорично відмовлявся вірити в нещасний випадок. Він розповідав нам, що потяг наїхав на сина з правої сторони, в той час, як усі основні травми на його тілі знаходяться з лівого боку. Поїзд, за його словами, одразу відтяв обидві ноги, але тіло Володимира залишилося непорушним: воно й надалі продовжувало лежати між рейками, але в поліції на це ніхто не став зважати. 

Наразі основний етап лікування для хлопця вже позаду. Володимир опанував візок та готується до протезування ніг.

— Син розповів, що того вечора, між ним та кимось ще стався конфлікт, але чим все закінчилося, він не пригадує. Вочевидь, хтось вдарив його збоку, коли він не бачив, — розповідає батько хлопця Володимир. — Зараз Вова почуває себе добре, його вже виписали, він гарно налаштований.

Володимир розповів, що наразі вони займаються оформленням документів для отримання сином статусу особи з інвалідністю, а після цього будуть їхати на виробництво, де сину виготовлятимуть протези.

— Він зможе ходити. І досить гарно, — говорить батько. 

У поліції повідомили, що слідчі призначили ряд експертиз. Крім того, встановили всіх, з якими контактував Вова в день свого повноліття. Усі ці люди, як інформує kazatin.com з посиланням на слова поліцейських, допитані, їхні свідчення перевірені, в тому числі за допомогою поліграфа. Володимир каже, що ніяких висновків експертиз вони й досі не отримали.


Читайте також:

«Займався спортом і танцями, а тепер залишився без ніг». Юнака скалічив потяг під Козятином

Дистанційне навчання: як вчитись за комп’ютером, щоб не зіпсувати зір

Порахували, які поштові перевізники доставляють посилки найбільш дешево та швидко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alla Borshch

    Хай бог тобі поможе
  • Zhanna Ostrovska

    Дай , Боже, тобі хлопчику здоров'я, наполегливості і щасливу долю♥️♥️♥️
  • Валентина Нижник

    Желаю тебе крепкого здоровья.
  • Лидия Похвалитая

    Здоровья  счастья  радости  любви  тебе цветочек

keyboard_arrow_up