«Перед цим його побили»: що з хлопцем, якого нещодавно переїхав потяг під Козятином

«Перед цим його побили»: що з хлопцем, якого нещодавно переїхав потяг під Козятином
  • На своє 18-річчя Володимир Авдєєв потрапив під колеса поїзда. Йому відтяло обидві ноги. Зараз він знаходиться у Вінниці у важкому стані. Родина не вірить у нещасний випадок.

Тиждень тому, 29 листопада у Козятинському районі 18-річний Володимир Авдєєв потрапив під поїзд. В інформації поліції йдеться, що ноги хлопця лежали на рейках, а сам Володимир — між ними. Машиніст потяга сигналив, однак хлопець продовжував нерухомо лежати. Повністю загальмувати локомотив з вантажними вагонами не встиг і переїхав хлопцеві ноги, про це йдеться на сайті kazatin.com.

Саме машиніст викликав на місце події поліцію, швидку на надавав першу медичну допомогу. Після цього Володю доставили до реанімації Козятинської ЦРЛ. Під час наїзду, йому відтяло обидві ноги, він втратив чимало крові.

Начальник Козятинського відділення поліції Роман Андрущак розповів, що ними було розпочате провадження за частиною 2 статті 276 info Кримінального кодексу України. 

Відео дня

Рідні хлопця не погоджуються з версією слідства і вважають, що Володимира побили, а потім поклали на колії. На їхню думку, це може бути незавершеним навмисним вбивством. 

«Під час наїзду швидкість поїзда була невеликою і він не зрушив тіло з місця. Це говорить про те, що поїзд не завдав додаткових травм. Отже перед цим його побили. У Вови забій грудної клітки, травма голови, струс мозку. Про те, що Володимир в реанімації, батька повідомила поліція, ближче до п’ятої години ранку», — розповідала сестра хлопця Віра. 

Ми поговорили з батьком хлопця, також Володимиром. Чоловік категорично відмовляється вірити в нещасний випадок. Він розповідає, що потяг наїхав на сина з правої сторони, в той час, як усі основні травми на його тілі знаходяться з лівого боку. Поїзд, за його словами, одразу відтяв обидві ноги, але тіло Володимира залишилося непорушним: воно й надалі продовжувало лежати між рейками, але в поліції на це ніхто не став зважати.

Батько хлопця переконаний, що співробітники поліції роблять все, щоб справа виглядала, як нещасний випадок. Він написав навіть відкритого листа до президента Зеленського, аби в його адміністрації відреагували на ситуацію. Відповіді поки що немає.

— У п'ятницю сину зробили операцію, у нього, крім усього іншого, роздроблений череп. Він вже прийшов до тями, але знаходиться у дуже важкому стані. Він розмовляє, усвідомлює, що з ним сталося, проте нічого не пам’ятає, — говорить батько. 

Володимир Авдєєв з багатодітної сім’ї. У родині він п’ятий і найменший. Того дня йому виповнилось 18 років, він пішов святкувати повноліття з друзями, але додому так і не повернувся. Зараз він знаходиться у реанімації лікарні імені Пирогова.

Попереду у юнака лікування і тривала реабілітація. На це потрібно чимало коштів. Родина хлопця звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти їм з коштами на лікування сина. 

4149 4991 3705 3193 — Авдєєва Любов (мама)
5375 9800 6032 3671 — Авдєєва Марія (сестра) 

 

Читайте також:

Вінницькі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вимаганні грошей 

На березі залишила рюкзак і куртку. Про самогубство 13-річної школярки кажуть в поліції

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Инна Гуменна

    ++++++
  • Наташа Моставлюк

    ++++++++++++++++
  • Оля Дубляниця

    +++++
  • Валентина Мороз

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up