Викрили пропагандистку з Томашполя. Жінка поширювала антиукраїнський контент

Викрили пропагандистку з Томашполя. Жінка поширювала антиукраїнський контент
  • На Вінниччині викрили місцеву прихильницю путіна та російської армії. Жінку судитимуть. Їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Співробітники СБУ блокували діяльність проросійської пропагандистки, яка поширювала пропаганду країни-агресора у мережі Інтернет. Шанувальницею окупаційних військ виявилася уродженка рф, мешканка містечка Томашпіль. Про це інформує Управління СБ України у Вінницькій області.

— Жінка систематично поширювала матеріали у яких відкрито підтримувала політику путіна, визнавала його своїм президентом, виправдовувала злочинні дії російських військових та дискредитувала сили ЗСУ, — зазначать у пресслужбі СБУ. — Навіть після початку повномасштабного вторгнення, жінка виявила вірність ворожій пропаганді та активно «розганяла» антиукраїнський контент на власній сторінці у забороненій соціальній мережі «Однокласники». Особливо вона полюбляла прославляти російську армію та її солдатів, яких позиціонувала як «рятівників» світу, які «оголосили війну» українським «нацистам» та «неонацистам».

В оселі жінки провели обшук та вилучили комп'ютер з доказами протиправної діяльності, а також значну кількість радянської символіки та державних символів країни-агресора.

Відео дня

Пропагандистці повідомили про підозру за частиною 2 статті 436-2 Кримінального кодексу України — виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників.

Обвинувачувальний акт скерували до суду.

У СБУ показали скріни з соцмережі жінки:

Два брати з Хмільника, нагадаємо, продавали автівки ввезені, як гуманітарну допомогу.

 

Читайте також:

«Хотів їжі». На Соборній п'яний чоловік побив вікна у фаст-фуді

Нові підозри митрополиту: СБУ викрила чергові факти підривної діяльності очільника єпархії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • AK

    Росіяни, які сюди переселились, вважають це місце "своєю руzzкою землею", а пуйла - своїм президентом, а русскій - своім языком. Висновок - їх звідси потрібно виселяти. Така логіка, і так, я ні разу не фашист, це наша банальна безпека.
  • Olexandr

    тупе створіння без мозгів і без коріння.
  • Читач71

    В І В Ц Я     Т У П А !!!!!!

keyboard_arrow_up