Вбивство у Жураві: 19-річний хлопець до смерті побив чоловіка під час відпочинку

Вбивство у Жураві: 19-річний хлопець до смерті побив чоловіка під час відпочинку
  • На Вінниччині відпочинок закінчися трагедією. Молодий юнак вбив старшого чоловіка.
  • Слідчий буде з'ясовувати, що не поділили між собою 19-річний хлопець та 53-річний чоловік.

До поліції надійшло повідомлення від 34-річної жительки села Журава про виявлення на узбіччі вулиці тіла мешканця Вахнівки. За попередніми висновками судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок отримання травм, несумісних з життям.

— На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та зібрали докази причетності 19-річного місцевого жителя до скоєного правопорушення, — розповів начальник Відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції Андрій Лазарчук.

Відео дня

Зловмисника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

— Напередодні ввечері потерпілий разом із затриманим спільно відпочивали. Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого молодший побив старшого. Після бійки потерпілий невдовзі помер, — розповідають в обласному главку перші подробиці розслідування.

Наразі слідчі повідомили правопорушникові про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). 

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Немирівською окружною прокуратурою.

Нагадаємо, в Ладижині під час конфлікту цивільна дружина вдарила чоловіка кілька разів кухонним ножем. Отримані ним травми виявились смертельними. Аби відвести від себе підозри жінка викликала поліцію та повідомила, що виявила співмешканця за місцем проживання без ознак життя.

Також намагаючись приховати вбивство співмешканки, нелюд вивіз тіло до лісу та закопав. Трагедія сталась ще в жовтні минулого року. Майже пів року 42-річний зловмисник розповідав всім, що жінка пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення її тіла, він продовжував заперечувати причетність до її смерті, і розповідав свою версію її зникнення.
 

Читайте також:

На території підприємства у Джулинській громаді знайшли тіло чоловіка

На підприємстві чоловік побив вінничанина та залишив його на вулиці помирати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up