Смертельне застілля у Ладижині: цивільна дружина зарізала чоловіка

Смертельне застілля у Ладижині: цивільна дружина зарізала чоловіка
За підозрою у вбивстві 29-річного мешканця м. Ладижин поліція затримала його співмешканку
  • Злочин стався 8 травня в одному із гуртожитків міста Ладижин.
  • Під час конфлікту цивільна дружина вдарила чоловіка кілька разів кухонним ножем. Отримані ним травми виявились смертельними.
  • Аби відвести від себе підозри жінка викликала поліцію та повідомила, що виявила співмешканця за місцем проживання без ознак життя.

Слідчо-оперативна група поліції на тілі потерпілого виявила ознаки насильницької смерті – ножові поранення. Про це повідомляють в обласному главку поліції.

— Під підозру потрапила 33-річна співмешканка потерпілого, яка і зателефонувала у службу «102». Жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, давала суперечні покази й переконувала слідчих у своїй непричетності до смерті чоловіка. Зібрані на місці злочину докази підтвердили здогадки поліції й спонукали жінку розповісти правду, — кажуть у поліції.

Відео дня

За попередньою інформацією, між цивільним подружжям після застілля виникла суперечка. Під час конфлікту жінка кілька разів вдарила чоловіка ножем, одне із них виявилось несумісним з життям. Правопорушниця вирішила не розповідати нікому про їх ранковий конфлікт та почала давати поліції неправдиві покази.

Зловмисниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення.Вирішується питання щодо повідомлення жінці підозру та обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Гайсинська окружна прокуратура.

Остаточна правова кваліфікація діям жінки надана в ході досудового розслідування.

Нагадаємо, намагаючись приховати вбивство співмешканки, нелюд вивіз тіло до лісу та закопав. Трагедія сталась ще в жовтні минулого року. Майже пів року 42-річний зловмисник розповідав всім, що жінка пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення її тіла, він продовжував заперечувати причетність до її смерті, і розповідав свою версію її зникнення.

Читайте також:

На території підприємства у Джулинській громаді знайшли тіло чоловіка

На підприємстві чоловік побив вінничанина та залишив його на вулиці помирати

Тікають від покарання: на Вінниччині оголосили в розшук трьох злочинців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up