Вбивство у Гайсинському районі: колишній зек забив до смерті свого гостя

Вбивство у Гайсинському районі: колишній зек забив до смерті свого гостя
На Гайсинщині поліцейські затримали раніше судимого зловмисника
  • 19 травня жителька Джулинської територіальної громади повідомила поліцію про зникнення свого 58-річного сина.
  • За інформацією поліції, чоловіка вбив колишній зек.
  • За вчинення особливо тяжкого злочину підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення.

До поліції 19 травня надійшло повідомлення від жительки Джулинської територіальної громади, що її 58-річний 17 травня ввечері пішов з дому та не повернувся.

За даними керівника Відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Вадима Революка, поліцейські встановили 17 травня зниклого бачили разом з 60-річним односельцем. Тіло зниклого знайшли без ознак життя неподалік від місця його проживання.

— Напередодні потерпілий прийшов до будинку свого товариша у гості. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, а потім бійка. Господар будинку наніс гостеві численні удари. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Вночі тіло товариша зловмисник виніс на вулицю та заховав у траві, — розповідають слідчі.

Відео дня

Зловмисник мав попередню судимість за насильницький злочин. Він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство) та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. 

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Гайсинською окружною прокуратурою.

Нагадаємо, в Ладижині під час конфлікту цивільна дружина вдарила чоловіка кілька разів кухонним ножем. Отримані ним травми виявились смертельними. Аби відвести від себе підозри жінка викликала поліцію та повідомила, що виявила співмешканця за місцем проживання без ознак життя.

Також намагаючись приховати вбивство співмешканки, нелюд вивіз тіло до лісу та закопав. Трагедія сталась ще в жовтні минулого року. Майже пів року 42-річний зловмисник розповідав всім, що жінка пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення її тіла, він продовжував заперечувати причетність до її смерті, і розповідав свою версію її зникнення.
 

Читайте також:

На території підприємства у Джулинській громаді знайшли тіло чоловіка

На підприємстві чоловік побив вінничанина та залишив його на вулиці помирати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up