Вбивство немовляти на Жмеринщині. Поліція з'ясувала деталі трагедії

Вбивство немовляти на Жмеринщині. Поліція з'ясувала деталі трагедії
  • Жахлива трагедія сталася на території Копайгородської територіальної громади. Там хрестили маленьку дівчинку. Після свята в одній із кімнат будинку родини сусіди виявили тіло немовляти.

Поліція затримала нетверезого зловмисника за підозрою у вбивстві немовляти. Про це інформує відділ комунікацій поліції Вінницької області.

Вночі 21 серпня на лінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що в оселі сусідів виявив мертвим немовля.

На місце події прибула поліція та слідчі.

Відео дня

— На під час проведення першочергових слідчих дій та на підставі зібраних речових доказів на місці події, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 39-річний мешканець м. Бар, — розповідають у поліції. — Поліцейські з’ясували, що цього дня родина святкувала хрещення дитини. Після застілля, коли гості пішли по домівках, зловмисник почув плач немовляти. Аби заспокоїти дівчинку підозрюваний, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, взяв її на руки. Не встоявши на ногах, чоловік разом з дівчинкою впав на підлогу. В результаті падіння потерпіла отримала множинні тілесні ушкодження та померла на місці події.

Відзначимо, що затриманий уже притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У даній родині на вихованні перебуває ще четверо неповнолітніх дітей.

За фактом умисного вбивства малолітньої дитини (частина 2 статті 115 ККУ) правоохоронці відкрили кримінальне провадження.За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного ув’язнення.

 

Читайте також:

Від Старого міста до центру. Через ДТП у Вінниці ускладнився рух

Винні обоє. На Жмеринщині у ДТП потрапив 14-річний мотоцикліст

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Надія Корітчук

    Сволота
  • Tamara Romanovskaya

    Одним  словом  придурки, нема слів.
    Дитинки  шкода.
  • Nina Giadchenko

    І дає ж Господь таким батькам діти...здорові діти...
  • Катерина Сергіївна

    От.

keyboard_arrow_up