Винні обоє. На Жмеринщині у ДТП потрапив 14-річний мотоцикліст

Винні обоє. На Жмеринщині у ДТП потрапив 14-річний мотоцикліст
  • Дорожньо-транспортна пригода сталася за участі мотоцикла та легковика. Юний водій двоколісного та його пасажир у лікарні.

Аварія сталась близько 17 години 10 серпня на вулиці Жовтневій у селі Мурафа Жмеринського району. Про неї розповів відділ комунікацій поліції Вінницької області.

— Попередньо встановлено, що під час повороту ліворуч водійка легковика не надала перевагу в русі мотоциклу, який їхав у зустрічному напрямку, — зазначають у повідомленні поліції. — У результаті автопригоди неповнолітній кермувальник отримав тілесні ушкодження. До медичного закладу потрапив також 32-річний пасажир мотоцикла.

Водійка «Шкоди», 55-річна жінка, не постраждала.

Відео дня

У поліції зазначають, що 14-річний водій мотоцикла не мав права керувати транспортним засобом. Оскільки за кермо мотоцикла має право сідати людина, яка досягла 16-річного віку, пройшла відповідне навчання та отримала посвідчення водія.

— Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності батьків неповнолітнього, які дозволили користуватись мотоциклом сину, — додають у поліції. — Обставини аварії з’ясовуються в межах відкритого кримінального провадження.

 

Читайте також:

На Привокзальній п'янючий водій намагався втекти від поліції. Не вийшло

Вінницькі залізничники затримали грабіжника, який напав на жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юра Муравский

    Оце прокоментували.в аварії вина водійка легковика і вона повинна нести відповідальність,а те що йому 14 років,то вже інша справа.

    Володимир Ремажевський reply Юра Муравский

    Юра Муравский його вік не лежить причинно-наслідковому зв'язку даного ДТП. Ви праві.
  • MotoWolf

    Слепошарая баба!

keyboard_arrow_up