В 11 разів більше допустимої норми. У Вінниці зловили п'янючу водійку

В 11 разів більше допустимої норми. У Вінниці зловили п'янючу водійку
  • Вінничанка керувала автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Рівень алкоголю в організмі майже в 11 разів перевищив допустиму норму.

Інцидент стався вночі 21 вересня у Вінниці. Про це інформує Патрульна поліція Вінницької області. Автомобіль Mitsubishi патрульні зупинили за порушення ПДР. З нього вийшла водійка, що мала ознаки сп'яніння: запах алкоголю з порожнини рота, нечітку мову та нестійку ходу. 

— Дівчині запропонували пройти перевірку на спецприладі Drager, — зазначають у поліції. — Результат виявився позитивним — 2,13 проміле алкоголю, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

У результаті на 19-річну водійку патрульні склали протокол за статтею 130 КУпАП info — керування автомобілем у стані сп'яніння.

Відео дня

Будьте відповідальними та не сідайте за кермо у нетверезому стані. Так ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

Однак бувають випадки, коли водій може запросто отримати адмінпротокол по 130 статті, «Керування авто в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння», якщо не погодиться з вимогами поліції. Щоб зупинити водія і запідозрити його в алкогольному чи наркотичному сп'янінні, поліції не потрібні додаткові дані, достатньо самого бажання це зробити. 

Наша журналістка поговорила з юристом про те, як можна вберегтися від загрози бути оштрафованим на 17 тисяч гривень на рівному місці. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Вбивство немовляти на Жмеринщині. Поліція з'ясувала деталі трагедії

Поліція, швидка та потерпілий на асфальті. На об'їзній чоловік вскочив під машину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анатолий Гордий

    .

keyboard_arrow_up