У Жданівці влітку чоловік через ревнощі вбив знайомого. Скільки дали вбивці?

У Жданівці влітку чоловік через ревнощі вбив знайомого. Скільки дали вбивці?
До 10 років позбавлення волі засудили жителя Хмільницького району, який через ревнощі вбив знайомого
  • Хмільницький міськрайонний суд визнав винним 26-річного підсудного у вчиненні особливо тяжкого злочину та обрав йому міру покарання.
  • У серпні 2022 року під час застілля співмешканець приревнував до жінки знайомого. 
  • Він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, а потім викруткою наніс близько 10 ударів.
  • Аби приховати злочин та уникнути відповідальності 25-річний зловмисник виніс тіло вбитого знайомого в кінець городу та закопав.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що під час застілля обвинувачений приревнував співмешканку до 34-річного односельця та вбив його. Ввечері тіло вбитого зловмисник виніс у кущі та закопав.

Як повідомляють в обласному главку поліції, на підставі зібраних доказів, чоловіка визнали винним у вчиненні умисного вбивства та засудили до 10 років ув’язнення.

Подробиці слідства

Під підозру потрапили 25-річний місцевий житель та його 23-річна співмешканка, які проживали близько кількасот метрів від місця, де знайшли вбитого односельця. Подружжя не заперечувало, що у день зникнення потерпілий заходив до них у гості і переконували правоохоронців, що після застілля він поїхав додому.

Відео дня

Зібрані під час проведення першочергових слідчих дій докази, змусили чоловіка та жінку зізнатись у вчиненому злочині.

— Попередньо слідством встановлено, що під час застілля молодший з чоловіків приревнував співмешканку до односельця. Він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, а потім викруткою наніс близько 10 ударів по різних частинах тіла, які виявились несумісні з життям. Ввечері тіло односельця затриманий виніс у кущі в кінець городу та закопав, — розповідають слідчі.

Зловмисник разом зі співмешканкою, яка була очевидицею злочину, прибрали в будинку, де сталося вбивство. Вони домовились розповідати всім, хто буде запитувати за потерпілого, що він від них поїхав ввечері додому.

 

Читайте також:

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль

Співмешканець вбив кохану та закопав у купі гною: перші подробиці жахливого вбивства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up