У Вінницькому районі 31-річний чоловік згвалтував 4-річну дівчинку

У Вінницькому районі 31-річний чоловік згвалтував 4-річну дівчинку
  • Зловмисник був сам разом із дітьми родички. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує ув’язнення терміном до 15 років.

 

До поліції 27 жовтня близько 23.50 звернулася 23-річна мешканка Вінницького району. Жінка повідомила про те, що родич познущався над її 4-річною донькою. Його вона залишила зі своїми дітьми у будинку. Повернувшись через деякий час до помешкання та, зрозумівши, що трапилось — зателефонувала до поліції. Про це інформує Поліція Вінницької області.

Затримали 31-річного зловмисника на вулиці неподалік від місця вчинення особливо тяжкого злочину. Він був нетверезий.

Чоловік раніше судимий чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У вересні цього року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку.  

Відео дня

— На місці вчинення злочину слідчо-оперативна група поліції вилучила докази, що свідчать про злочинні дії правопорушника, — зазначають у поліції. — За цим фактом слідством розпочато розслідування за 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування). Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід — тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання — до 15 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

У Хмільнику 33-річний чоловік продавав гранату. Взяли його «на гарячому»

Гранатомет, тротил та інше. У Гайсині в автівці виявили арсенал зброї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (153)
  • Читач86

    хтось знає мамаша цю😦😦😦 а батько діточок де???????????
  • Читач86

    На війні помирають молоді хлопці а такі сволочь живуть
  • Читач86

    Мерзота ,своїх орків хватає як мона  лізти своїми смердючими ручиськами  до маленької дівчинки   я цього нерозумію а скільки таких потвор ще є у нас на Україні
  • Читач86

    Бідна дівчинка ,що пережила крихітка😢😢😢Як мона  таке виробити із дитятком😦А матір проти ночі куди гонилася? ????????Чим думала....коли залишила своїх діточок із катом......Вона адекватна .........А із дівчинкою що тепер хто що знає...........???????????????Маленьке ангелятко...............👼😢😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦 .........

keyboard_arrow_up